SRBIJA CRKAVA OD SMIJEHA ZBOG NOVOG GAFA NA RTS-u: Za ovaj grad u njihovoj prognozi sigurno niste čuli!

Kiosk
SRBIJA CRKAVA OD SMIJEHA ZBOG NOVOG GAFA NA RTS-u: Za ovaj grad u njihovoj prognozi sigurno niste čuli!
.

Vrućina krajem avgusta nikom ne prija, a kad čovjek mora još i da radi onda su greške neizbježne.

Tako je ekipa javnog serivisa koja radi na pripremi vremenske prognoze promijenila ime američkog grada iz Los Anđeles u Los Amđeles...

Greška je bila slovna i mala, ali vijest je društvenim mrežama prostrujala veoma brzo pa su se mnogi širom Srbije našalili na račun novog naziva grada.

Nedavno smo pisali i o još jednom gafu koji se dogodio na istoj ovoj televiziji, a radi se o prenosu uživo koji uvijek predstavlja pravi izazov za spikere, pa i nije slučajnost da dodje do greške prilikom prezentovanja vesti, jer bože moj, pa svi smo mi ljudi.

Ali, ovaj ovaj ispad koji se desio prije par godina je za anale. Razumljivo je da se poremeti neko slovo, ili čak loše izgovori riječ, ili pak da zastane mozak pa nastane ona neprijatna tišina, ali ovo, pa ovo će se prepričavati decenijama sigurno.

natasa-miljkovic

Voditeljica "Jutarnjeg programa" Nataša Miljković uključila je u program koleginicu Sanju Belović koja se nalazila na Dunavu, u namjeri da saošti kakvo je vrijeme danas i da li je uopšte svanulo. Umjesto toga, dobila je jednu sočnu psovku, jer Sanja nije očekivala da će se tako rano uključiti.

Kada je Nataša pitala kakvo je vrijeme, Sanja je ne očekujući da je gledaju milioni rekla - "ja nisam spustila du*e" na šta su joj kamermani rekli da je sram bude. Nataša je samo uzviknula "auuhh" i brzo isključila Sanju iz programa.

Evo kako je to izgledalo:

PROREZ NA HALJINI ZASJENIO SVE, MUŠKARCI ZINULI KAD SE ONA PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM: Pogledajte donji dio fotografije i sve će vam se samo kazati!

 

Ne propustite