SRBIJU ČEKA ŽESTOKO NEVRIJEME, IZDANA UPOZORENJA: Pljuskovi širom zemlje, a u OVIM DIJELOVIM POTOP!

Region
SRBIJU ČEKA ŽESTOKO NEVRIJEME, IZDANA UPOZORENJA: Pljuskovi širom zemlje, a u OVIM DIJELOVIM POTOP!
.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, poslijepodne i uvečer uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom s najvećom vjerovatnoćom očekuju se u brdsko-planinskim predjelima, kao i na sjeverozapadu zemlje.

kisaaa

Vjetar će biti slab do umjeren jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak. Jutarnja temperatura od 14 na jugu do 23 C na jugu Banata, najviša dnevna od 30 do 34 stepeni.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umjeren jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 21 C, najviša dnevna oko 32 stepeni Celzijusa.

Izgledi vremena za sedam dana, do 8. septembra:

srbija

U nedelju pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom u većini mjesta od 30 do 34 C. Poslijepodne i uvečer u jugozapadnim, zapadnim i severnim, a u toku noći i u centralnim predjelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

pljusak

STRAVIČNA EKSPLOZIJA, AUTOMOBIL VODITELJICE PINKA POTPUNO UNIŠTEN: Od siline udara popucala stakla na okolnim zgradama!

nevrijeme

Uveče i u toku noći ka ponedeljku lokalno se očekuje veća količina padavina. Zatim, promijenljivo, mjestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom češćim u prvoj polovini sedmice. Temperatura oko prosečnih vrijednosti.

nepogode

SPAŠAVAJ SE KO MOŽE, MILIJARDE KOMARACA OKUPIRALI GRAD: Prizor je jeziv, ljudi U STRAHU, ne izlaze iz kuće!

 

Ne propustite