STRAVIČNA EKSPLOZIJA, AUTOMOBIL VODITELJICE PINKA POTPUNO UNIŠTEN: Od siline udara popucala stakla na okolnim zgradama!

Region
STRAVIČNA EKSPLOZIJA,  AUTOMOBIL VODITELJICE PINKA POTPUNO UNIŠTEN: Od siline udara popucala stakla na okolnim zgradama!
.

Snažna eksplozija odjeknula je u blizini Autokomande jutros oko 8.30 sati. Riječ je o eksploziji automobila u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, izvijestio je srbijanski portal Telegraf.

Džip je eksplodirao na parkingu ispred stambene zgrade u blizini stadiona Crvene zvezde, a nakon eksplozije je potpuno izgoreo. Prema prvim informacijama, na sreću, nema povrijeđenih. U Hitnoj pomoći kažu da su pomoć ukazali samo jednoj ženi i to zbog pretrpljenog šoka.

dzip1

Dijelovi automobila razleteli su se svuda po ulici, a prozori na okolnim zgradama popucali su od siline udara. Na mjesto eksplozije stigli su vatrogasci i policija.

Prava je sreća što u eksploziji niko nije stradao, jer je automobil odletio u vazduh baš u vrijeme kada ljudi vikendom kreću u prodavnicu ili na pijacu. Osim na automobilu koji je izgorio u eksploziji, oštećenja ima i na susjednim vozilima.

dzip

Ovo je druga eksplozija automobila na autokomandi u posljednja dva mjeseca i, kao i prethodna, i ova se dogodila tokom dana. Da stvar bude gora, u neposrednoj blizini se nalazi i jedan vrtić.

vv

Radi se o automobilu voditeljice Pinka Dušice Jakovljević i njenog dečka, kako prenose tamošnji mediji. Ona je vidno potresena zbog ovog incidenta. 

jkk

dusicaa

Dušica ima dvoje dece, a Jovica još dvoje, ali niko od njih nije bio blizu automobila u vrijeme eksplozije, jer su svi, na sreću, spavali.

Voditeljka je nedavno gostovala u emisiji "Rada sam" kod koleginice Rade Radenović gdje je otkrila šta ju je sačekalo nakon jedne emisije koju je vodila u Zadruzi.

'Ja ću reći da mi je poslije jedne emisije na automobilu neko... Neko, ne mogu da dokažem ko, jer nemam dokaze, ali neko mi je izgrebao lijevo krilo mog automobila. Opet mi je neko par dana kasnije isto ključem nacrtao srce na vratima, tako da bravo za kreativnost. Mislim da je sve to otišlo predaleko u tom smislu' - rekla je Dušica tada.

dusica1-670x447

SRBI NE SMIJU DA IZAĐU IZ KUĆA: Svi su zaključani, traže pomoć - Agonija traje već satima

 

Ne propustite