STANARIMA ZGRADE OVO JE UKRADENO IZ PODRUMA: Kad su počeli da ga traže POSTALI SU HIT NA INTERNETU!

Zanimljivosti
STANARIMA ZGRADE OVO JE UKRADENO IZ PODRUMA: Kad su počeli da ga traže POSTALI SU HIT NA INTERNETU!
.

Da više ništa nije bezbjedno pokazuje i slučaj ove krađe. U pitanju je sitnica koju niko od nas ne primijećuje, a koja ipak može da napravi razliku između života i smrti.

Zbog toga je jednog od stanara opravdano pogodilo to što su mu lopovi iz zgrade ukrali vatrogasno crijevo. Imajući bezbjednost na prvom mjestu, odmah je obavijestio komšiluk o šteti i pozvao ih na akciju - doduše, ne da prikupe novac i obezbjede sebi novo crijevo, već na čin osvete, i to vrlo bizaran.

NOVAK SE SPREMAO DA SERVIRA, A ONDA JE ČUO KAO ČOVJEK U PUBLICI GOVORI ŽENI: "Nisam vjerovao šta čujem" (VIDEO)

vatrogasno-crijevo
- Poštovani stanari,

Prije neki dan iz prizemlja su nam nepoznati učinioci razvalili kutiju za protivpožarnu zaštitu i ukrali vatrogasno crijevo.

Pozivam sve stanare bez obzira na vjersku opredjeljenost, kao i ateiste, da organizovano odemo u crkvu i kunemo lopova da mu se desi požar jer je svojom krađom ugrozio naše živote i imovinu - glasi prijedlog jednog od stanara, prenosi mgazain Žena.

2

Kako je komšiluk reagovao na ovaj revolucionaran predlog možemo samo da zamišljamo, a možemo da zamislimo i izraz lica sveštenika u toj crkvi kada bi se, kojim slučajem, zaista pojavila cijela zgrada da se moli za požar!

SJEDILA JE NA PLAŽI, NAMAZANA ULJEM I ČITALA KNJIGU, A SVI SU VIDJELI ONO OGAVNO ŠTO JE RADILA: "Mora da je Srpkinja" (VIDEO)

Ne propustite