NOVAK SE SPREMAO DA SERVIRA, A ONDA JE ČUO KAO ČOVJEK U PUBLICI GOVORI ŽENI: "Nisam vjerovao šta čujem" (VIDEO)

Kiosk
NOVAK SE SPREMAO DA SERVIRA, A ONDA JE ČUO KAO ČOVJEK U PUBLICI GOVORI ŽENI: "Nisam vjerovao šta čujem" (VIDEO)
.

Novak Đoković pobijedio je Amerikanca Tenisa Sandgrena u drugom kolu US opena rezultatom 3:1.

1

Treći set izgubio je zbog pada koncentracije. Kada ga je novinar upitao da li je to zbog bučne publike, Nole je odgovorio:

ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO U SVLAČIONICI TOKOM PAUZE: "Bili smo bez odjeće u ledu jedan pored drugog, A ONDA JE..."

- Ne, ne! Mislio sam samo na atmosferu koju donosi večernji termin na Ju Es openu. Na to sam navikao. Ovdje sam igrao mnogo puta, nema to veze sa mojim gubitkom koncentracije. To sam bio samo ja, drugi ja, kojeg onaj prvi ne voli. Svaki veliki turnir ima svoje prednosti i mane. Ju Es open je US Open je poznat po svom večernjem terminu. Kada je prije nekoliko godina postavljen krov, postalo je još bučnije. Moraš to da prihvatiš. Ne možeš očekivati da 23.000 ljudi ćuti. To je ljepota noćnog termina u Njujorku. Vimbldon je cijeli bijel, to je tradicija.

2

Ne možeš čuti ništa kada je poen u toku. Ovdje je drugačije. Zbog toga su ovi turniri jedinstveni na svoj način - kazao je Novak poslije meča.

A zatim se malo i našalio na račun navijača.

3

NADAL POLUDIO NA VRUĆINI, SKINUO MAJICU, A ONDA JE NASTAO HAOS: Pogledajte šta je tražio od sudije da mu uradi! (VIDEO)

- Hvala što ste ostali, hvala što ste pričali tokom poena. Čuo sam baš mnogo zanimljivih razgovora. Eto, baš dok sam tapkao lopticu, jedan kaže: "Bio sam danas u nabavci", drugi doda "Gledao sam ESPN". Stvarno sam se svega naslušao. Bilo je baš zabavno! - našalio se Novak u svom stilu.

- Mislim da sam ja igrao dobro dva i po seta, a onda kao da sam se, bez razloga, mentalno izgubio. Bio sam potom ljut na sebe i na svoju igru, takve stvari se dešavaju. Nisam srećan zbog načina na koji sam izgubio koncentraciju, ali sam uspio da se pregrupišem i dobijem meč. Razgovarao sam sam sa sobom, sa timom, sa svima..Nadam se da ću iz ovoga nešto naučiti - izjavio je Novak nakon meča.

5

Ne propustite