Tražite jeftine avio karte na relaciji Sarajevo - Budimpešta? Posjetite CityDeal!

Kiosk
Tražite jeftine avio karte na relaciji Sarajevo - Budimpešta? Posjetite CityDeal!
-

CityDeal Vam nudi mrežu low cost avio letova na jednom mjestu. Bilo da putujete iz Sarajeva ili Tuzle, očekujte da ćete naći jeftine avionske karte na našem portalu citydeal.ba.
Iskoristite odlične ponude za letove Sarajevo – Budimpešta, jer Budimpešta je jedan od najljepših srednjoevropskih gradova.

budapest2

Nastala je spajanjem Budima, stare ugarske prijestolnice na desnoj i Pešte na lijevoj obali Dunava (1873). Za samo par decenija Budimpešta je izrasla u istinski velegrad, drugi po značaju u Austrougarskoj carevini, dostojan Beča, sa impresivnim javnim građevinama, uređenim avenijama, prostranim parkovima na riječnim ostrvima, lijepim mostovima i metroom (1896.) drugim u Evropi i trećim u svijetu, poslije londonskog i njujorškog.

hungary-budapest-1

Njena znamenita arhitektonska ostvarenja – Budimski dvorac, avenija Andraši sa Trgom heroja i Milenijumska podzemna željeznica – proglašeni su dijelovima svjetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Sa preko 120 izvora mineralne i ljekovite vode na užem gradskom području, Budimpešta je i banjski grad, sa nekoliko čuvenih kupatila izgrađenih u orijentalnom, neoklasičnom i art deko stilu.

the-plane-flying-at-sunset-airliner-photography-1920x1080

Iz Sarajeva do Budimpešte će Vas sigurno i jeftino prevesti low cost avio kompanija Wizz Air.
Za dodatne informacije za sve jefine avio letove pošaljite upit na aviokarte@citydeal.ba.
Za detaljnije informacije o avio letovima možete pozvati i broj +387 33 950 397
Vaš CityDeal tim.

Ne propustite