Primamljivi septembarski odmor sa CityDealom koji se ne propušta!

Kiosk
Primamljivi septembarski odmor sa CityDealom koji se ne propušta!
-

U posljednje vrijeme sinonim za ljetovanje i more nisu više samo juli i avgust, kao najtopliji mjeseci u godini. Štaviše, mnogi se tada žale na neprijatne vrućine i gužve koje sve više uzimaju maha, pa se zbog toga mnogi odluče da svoj godišnji odmor provedu baš u septembru, koji je postao idealan mjesec za odmor. Razloga za posjetu sunčanom Jadranu baš u septembru je mnogo. Svi koji su željni provoda i “ludovanja” na moru, u to vrijeme uveliko su otišli kućama, pa su vama zagarantovani mir i tišina koju ste iščekivali čitave godine. Sve je puno jeftinije - od smještaja, preko hrane do samog putovanja. Međutim, CityDeal je za Vas spremio nevjerovatne popuste u Makarskoj.

shutterstock-174679451

Hotel Bonaca je savršen odabir za bilo koje doba godine, a za vas je u saradnji sa Citydeal-om spremio odlične ponude i ovog septembra! Sedmodnevni odmor u hotelu Bonaca za dvoje na bazi polupansiona, na samo nekoliko metara od mora. Nipošto ne smijete propustiti!

Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog primorja. Zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama s jedne strane je opasana padinama planine Biokovo, a s druge nepreglednim plavetnilom Jadranskog mora, postala je turističko središte regije. Kada prođu nepodnošljive vrućine i gužve, ljetovanje u ovom periodu ima posebne draži. Prijatna temperatura kristalno čistog mora uz dnevne temperature čiji je prosjek 28C stepeni idelni su uslovi za boravak tokom cijelog dana na plaži .Jedinstveni, neprekidni niz ljepota čeka samo na Vas.

119418804

Hotel "Bonaca", koji je udaljen 50 metara od plaže te okružen borovom šumom, a samo 15 minuta hoda udaljen od centra Makarske, idealan je za odmor, te uživa priličnu popularnost. Bilo da se želite odmoriti od stresne svakodnevnice te provesti vrijeme sa porodicom ili uživati u čarima noćnog života grada Makarske, hotel "Bonaca" je idealna destinacija.

Dakle doživite prekrasan septembarski mediteranski ambijent, uživajte u nezaboravnim pogledima i prepustite se raznolikoj ponudi po najpovoljnijim cijenama.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite