UDALA SE ZA 34 GODINE STARIJEG MILIJARDERA Sada o njoj svi pričaju, a evo ko je ona U STVARI!

Kiosk
UDALA SE ZA 34 GODINE STARIJEG MILIJARDERA Sada o njoj svi pričaju, a evo ko je ona U STVARI!
.

Beograđanka Ana Popović o kojoj posljednjih dana pričaju milioni ljudi jer su njene slike sa vjenčanja sa suvlasnikom svjetskog lanca luksuznih hotela Ljubišom Krstajićem preplavile portale, prije udaje za milionera bila je jedna sasvim obična djevojka.

Snimila je svoj amaterski buk kao tek punoljetna, pozirajući u crnom brushalteru, a fotografisala se u zavodničkim pozama na daski za jedrenje na Jadranu, vjerovatno ni sama ne vjerujući da će na jahti krstariti svjetskim okeanima, piše Blic.

ins

Ana je 2012. godine pokrenula sopstveni blog, koji nije zavrijedio pažnju, budući da su fotografije koje je objavljivala, kao i postovi prošli nezapaženo. Odlazila je na utakmice i sportske terene odjevena poput prosječne beograske tinejdžerke i apsolutno ništa nije ukazivalo na to da će jednog dana živjeti kao na filmu i baškariti se u luksuzu.

ana-popovic-6
I u to vrijeme Ana je bila izuzetno zgodna, sa svojih 19 godina nije se pretjerano šminkala i nosila je plastični nakit.

Za proteklih nekoliko godina, koliko je sa biznismenom kojeg je uspjela da odvede ispred matičara nema u svijetu čuvene destinacije, čiji luksuz nije lično osjetila, dok je pre šest godina ponosno pozirala  u Beogradu.

''Sinoć me je jako mrzilo da izadjem, a na kraju sam se fenomenalno provela. Bila sam u Central parku na piću, zatim sam otišla na "Blaywatch" i na kraju sam zavrsila u kafani. Sve u svemu divno veče'' - napisala je Ana na svom blogu objavivši i set fotografija iz izlaska.

vjencanje
U tom periodu života Ana je obilazila splavove i kafane, a na ljetovanje je išla u Meku crnogorskog turizma u Budvu, gdje je noću izlazila u diskoteke koje su punili narodnjaci, što joj se činilo kao vrhunac dobrog provoda, a sada svi pričaju o Aninom vjenčanju sa Jamajke.

.

.

.

KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ OBARA SVE S NOGU: Nikada se ne pojavljuju u javnosti, a PRAVA JE LJEPOTICA

Ne propustite