ODSJEKAO JE POLA NOSA I UŠI, ALI TU SE NIJE ZAUSTAVIO: Ono što je sad uradio je GNJUSNO!

Dobre priče
ODSJEKAO JE POLA NOSA I UŠI, ALI TU SE NIJE ZAUSTAVIO: Ono što je sad uradio je GNJUSNO!
.

Tatu majstor Kalas Lobanja (22) koji obožava lobanje, potrošio je dosta vremena kako bi ektremno promijenio svoj izgled i pri tom odsjekao nos kako bi izgledao kao lobanja.

Njegovo pravo ime je Erik Jeiner Hinkapi Ramirez i i tačno dvije godine mu je trebalo za transformaciju lica. Podvrgao se bolnim procedurama koje su podrazumijevale i uklanjanje gornje polovine nosa i uklanjanje ušnih školjki.

kalaca-skull1

Ali nije se tu zaustavio. Istetovirani tatu majstor presekao je svoj jezik na dva dijela i istetovirao ga u plavo-sivoj boji. Promijenio je izgled svoje glave i na obraze istetovirao dve crne rupe.

kacaaa

On je prva osoba iz Kolumbije kojoj je na njen zahtjev otklonjen nos i uši i izazvao je pravu pometnju u medijima. U potpunosti je izdepiliran kako bi se videle na stotine njegovih bolnih tetovaža i pirsinga.

dlwftiywsaaga8q

Njegov proces transformacije i zastrašujućeg izgleda počeo je nakon smrti njegove majke. Izjavio je da su ga uvijek fascinirale lobanje, ali da je odustao od bilo kakve intervencije na tijelu dok je njegova majka bila živa jer ne bi imao njenu podršku.

''Promjena tijela je lična odluka i ne treba je osuđivati. To je kao da osuđujete ženu što je stavila silikone u grudi ili zadnjicu. Za mene, lobanja je kao sestra, dio porodice i veoma me privlači'', izjavio je on.

aa

Ima još planova kako bi mogao još više da izgleda kao lobanja u budućnosti. Uprkos tome što mami poglede užasnutih ljudi na ulici, on ističe da je on normalna osoba koja samo drugačije izgleda.

aaa

VODITELJ MOLIO NOVINARE DA JE NE SLIKAJU: Na svadbi Karića svi su gledali u haljinu Marićeve žene I SRAMAN GORNJI DIO (FOTO)

Ne propustite