OSTALI SU ZAPREPAŠENI KAD SU VIDJELI OVAJ PRIZOR: Turisti u Hrvatskoj odmah zvali nadležne, ali umalo izvukli DEBLJI KRAJ!

Kiosk
OSTALI SU ZAPREPAŠENI KAD SU VIDJELI OVAJ PRIZOR: Turisti u Hrvatskoj odmah zvali nadležne, ali umalo izvukli DEBLJI KRAJ!
.

Porodica iz Njemačke odmarala je u makarskom Velikom brdu iz očekivane idile je zbog groznih susjeda pretvoren u noćnu moru. 

Boravili su u jednoj od vila u ovom gradskom predjelu s kojom surađuje agencija Prominens preko koje su došli na odmor i kojoj su se na koncu i obratili sa svojim problemom. Razlog zbog kojeg su se agenciji potužili bio je držanje životinja točnije pasa u nehumanim uvjetima.

''Ovo nije prvi slučaj nad kojim se strani državljani zgražaju i koji nam prijavljuju jer su nemoćni po pitanju pomoći napaćenim životinjama'' - odmah nas upoznavaju s povijesti problema iz turističke agencije Prominens i prosljeđuju e-mail zgroženih turista.

''Mi smo njemačka porodica koja je bila na odmoru u Velikom brdu i primijetili smo loše ponašanje prema životinjama u neposrednom susjedstvu kuće u kojoj smo odsjeli. Stanovnici na adresi Veliko brdo 97, točnu lokaciju šaljemo na fotografiji u privitku, imaju dva psa koja su većinu vremena, a vjerojatno i života, proveli u malim kavezima s lijeve strane ulice.
Nisu imali igračaka, a ni ništa slično čime bi se zabavljali cijelo vrijeme koliko smo tu bili na odmoru.

Dno kaveza, pogotovo zadnji dio, bilo je prekriveno izmetom, a zdjele za hranu i vodu su bile prekrivene zelenim algama. Vlasnike nikako nismo vidjeli da su ih izveli u šetnju, a ni da su ih uopće posjetili, tako da vjerujemo da su jadni psi većinu svog života proveli u kavezu, zatrpani svojim izmetom.
Pokušali smo razgovarati s vlasnicima, ali su nam kazali da odemo čim smo počeli govoriti o psima.

makarskaaa

Rekli su nam da je Hrvatska moderna, orijentirana na budućnost, zemlja sa strogim i visokim zakonima o zaštiti životinja, pa smo uvjereni da se slažete s nama kada kažemo da su uvjeti u kojima te životinje žive neprihvatljive'' - zgroženo i šokirano se žale gosti iz Njemačke.

Nijemci nisu sjedili skrštenih ruku, nego su osim agenciji, poslali žalbu i komunalcima i udruženju za zaštitu životinja. Zbog svega toga, umalo su izvukli deblji kraj!

Komunalci su izašli na teren, ali su ijNemcima su potom navodno poručili da promijene smještaj jer je vlasnik pasa veoma ljut! Jedno udruženje za zaštitu životanja dobilo je odgovor od komunalaca šta su uradili u ovom slučaju.Komunalci su potvrdili da su izašli na teren 20 minuta od prijave, međutim navode da nisu zatekli ni približno opisanu situaciju.

IZGUBITE POLA KILOGRAMA VEĆ VEČERAS: Popijte ovu smjesu prije spavanja, UJUTRO SE ODMAH IZVAGAJTE!

''Psi su lovački, vlasnik im je član lovačkog udruženja, a uslovi u kojima psi zatečeni bili su po njima zadovoljavajući. Razloga za dalje djelovanje i proslijeđivanje prijave veterinarskom inspektoru nije bilo'' - naveli su komunalci.

makarska

''U okviru naših nadležnosti mi nismo utvrdili nepravilnosti po pitanju smeštaja ta dva lovačka pasa. Prigovor gošće se odnosio na nedovoljno često šetanje pasa iz njihovih bokseva. U razgovoru s vlasnikom doznali smo suprotno i ono što smo mi uočili na terenu nije odgovaralo prijavi. Psi imaju dovoljno veliku kućicu, vode i hrane, dobro su uhranjeni i vlasnik nam je rekao da ih često izvodi u šetnju i posjećuje pse. I u tom trenutku smo vlasnika pronašli uz njih'' - tvrdi komunalni redar Siniša Mračević i dodaje da i njegove kolege koje su bile na terenu smatraju da opravdanosti za prijavu nije bilo.

plaza

VODITELJ MOLIO NOVINARE DA JE NE SLIKAJU: Na svadbi Karića svi su gledali u haljinu Marićeve žene I SRAMAN GORNJI DIO (FOTO)

Ne propustite