"Uhvatila sam buduću svekrvu kako bez donjeg veša isprobava moju vjenčanicu"

Kiosk
"Uhvatila sam buduću svekrvu kako bez donjeg veša isprobava moju vjenčanicu"
.

Postalo je uobičajeno da se svekrva i snaha ne slažu, ali ova ispovijest je dodatno začinila sve.

Naime, jedna mladenka se na Redditu požalila kako je uhvatila buduću svekrvu kako isprobava njenu dizajnersku vjenčanicu, a da stvar bude gora, zaglavila se u njoj. 

odbjegla-nevjesta-mlada-mladenka-vjencanica-bijeg

Na početku je otkrila kako su ona i njen zaručnik bili vjereni godinu dana i trebali su se vjenčati u Kolumbiji u decembru.

Ubrzo se njena buduća svekrva počela žaliti o troškovima leta, gostima koji neće moći doći, o malariji koja tamo hara, a smetala joj je i činjenica što tamo niko ne priča engleski.

hbz-meghan-markle-ring-gettyimages-960060296-1526935336

"Rekla mi je i kako joj se ne sviđa moj zaručnički prsten jer je previše ekstravagantan i da postoje djeca koja umiru od gladi u Africi", napisala je ova očajna mladenka. 

Međutim, najgore se tek dogodilo kada je ostavila svoju buduću svekrvu 40 minuta dok je ona kupovala neke stvari sa svojim zaručnikom. 

Kada se vratila u stan, zatekao je čisti horor.

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-staring-at-nothing-h8dvv6hie-thumbnail-full11

"Vidjela sam kako navlači moju vjenčanicu na sebe. Pitala sam šta se događa i rekla mi je kako je samo željela vidjeti da li će joj haljina pristajati. I pri tome nije nosila donji veš", napisala je mladenka.

U strahu da će joj poderati proziran stražnji dio vjenčanice, pomogla joj je da se izvuče, ali pokazalo se da su ukrasi potpuno uništeni, te da je potrgan patentni zatvarač sa strane, a na šlepu je ostavila prljav otisak noge.

sad-desperate-woman-in-bed-crying-alone-closeup-exmk-qkqg-f0004

Na kraju joj je održala lekciju kako je potrošila previše novca na dizajnersku haljinu i da je ovo znak da treba odabrati nešto manje dramatično.

Mladenka je napisala kako je na krevetu našla i buket cvijeća, te je sve ukazivalo na to da se njena buduća svekrva pretvarala da je ona zaista mladenka.

woman-crying-1020x560

"Kuja je željela označiti teritorij", "Trebaš je natjerati da plati popravak", "Ja bih ovo ispričala ostalim uzvanicima, netko bi joj trebao objasniti da je ovo ponašanje odvratno", "Ne želim misliti što će se tek dogoditi kad dobiju djecu", bili su neki od komentara na ovu ispovijest na Redditu.

 

 

Ne propustite