Septembarski odmor u Podgori sa CityDealom!

Kiosk
Septembarski odmor u Podgori sa CityDealom!
-

Septembar obavezno iskoristite za posjetu bisera Makarske rivijere - Podgoru. Srce hrvatske obale, srce Dalmacije. Podgora je posebno mjesto na Jadranskoj obali koje morate vidjeti i doživjeti barem jednom u životu.

106138341

CityDeal je za vas pripremio popuste kada je u pitanju Medora Auri Beach 4* hotel. Porodični odmor koji se ne propušta! Izaberite između dva noćenja za dvoje ili dva noćenja za četvero i uživajte u polupansionskoj usluzi  vrhunskog hotela, posmatrajući čarobne ljepote Podgore.

106130613

Hotel Medora Auri idealna je početna tačka za istraživanje zadivljujuće jadranske obale. S pogledom na modro more nalazi se na samo nekoliko koraka od zlatnih plaža. Svaka obala ima svoje srce, a u središtu hrvatske obale, u samom srcu Dalmacije, nalazi se biser Makarske rivijere. To nekadašnje pitoreskno ribarsko selo danas je zanimljiva turistička destinacija za ljetovanje. Podgora je mnogima od prije poznata, a mnogima tek spremna pokazati svoja neotkrivena prirodna blaga, kulturne i povijesne znamenitosti te ponudu koja se svake godine unapređuje novim sadržajima u želji pružanja što savršenijeg odmora svim svojim posjetiteljima.

106135132

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite