UHODIO SAM DJEVOJKU SA LAŽNOG PROFILA NA FACEBOOKU: Posumnjao sam da vara kada me izbrisala iz prijatelja, a jedna fotografija mi je rekla SVE!

Kiosk
UHODIO SAM DJEVOJKU SA LAŽNOG PROFILA NA FACEBOOKU: Posumnjao sam da vara kada me izbrisala iz prijatelja, a jedna fotografija mi je rekla SVE!
.

Djevojka je svog dečka izbrisala iz prijatelja na Facebooku i u njemu se rodio crv sumnje.

Kreirao je lažan profil kako bi otkrio šta se zbiva. Ono što je saznao došlo mu je kao hladan tuš, a onda je pomoć zatražio od savjetnice.

prevaraa

"Lažan profil na Fejsbuku pomogao mi je da otkrijem kako moja djevojka ima nešto sa drugim tipom. Imam 22, a ona 23 godine. Prije nekoliko mjeseci otišla je na vikend s prijateljicama i prekinula "prijateljstvo" sa mnom nedugo nakon što je stigla u hotel. Odmah sam je nazvao, ali je ona negirala da je to napravila. Jutro poslije me opet prihvatila za prijatelja na Fejsbuku, ali je dodala i drugog tipa. Kasnije sam vidio kako ju je on označio na fotografiji na kojoj su njih dvoje zagrljeni.

prevara-kako-znam-da-me-vara-ima-drug

Kada se vratila, pitao sam je šta se događa, a ona je tvrdila da se nije dogodilo ništa loše te me pozvala da se uselim kod nje. Bio sam previše ljutit, pa sam odbio. Nakon nekog vremena sam se izvinio, ali dotad se, ipak, ona predomislila. Rekla mi je da je više ne zovem pa sam došao na ludu ideju - otvorio sam lažan profil na Fejsbuku pod imenom njenog bratića. Znao sam da to nije u redu, ali morao sam saznati istinu. I da, bilo mi je jasno da ima nešto s tim tipom. Ja je i dalje volim i želim da budemo barem prijatelji ako ne možemo biti zajedno", ispričao je mladić.

prevara-2y1g06dsia6agsha2tzfuo

Deidre odgovara:

"Zaista bi bilo najbolje za tebe da se povučeš. Ona je s nekim drugim. Želeći joj biti prijatelj samo ćeš patiti i nećeš moći da kreneš dalje. Reci zbogom i nastavi sa životom. Zasigurno ćeš pronaći pravu osobu za sebe."

zp-prevara

Ne propustite