KRALJICA DONIJELA DRASTIČNU ODLUKU: Nije više mogla tolerisati, SAD ĆE SVE BITI DRUGAČIJE!

Kiosk
KRALJICA DONIJELA DRASTIČNU ODLUKU: Nije više mogla tolerisati, SAD ĆE SVE BITI DRUGAČIJE!
.

Titulu vojvotkinje ima tek tri mjeseca, no u tako kratkom periodu Meghan Markle uspjela je postići više drame nego što će ostali članovi kraljevske porodice napraviti tokom cijelog svog života

Meghan nije za to kriva, ali je njezina porodica - Markleovi. Upravo oni, otac Thomas, polubrat Thomas Jr. i polusestra Samantha, ali i nećaci, prouzrokovali su štetu njoj, ali i cijeloj kraljevskoj porodici javnim istupima i blaćenjem, a zbog toga se niti najmanje ne kaju. Dapače, svim se silama trude da na tome svemu i čim više zarade, piše Tportal.hr.

meghan19

Iako su se do sada držali one da je bolje šutjeti i tako riješiti sve probleme oko drame vezane uz Meghan Markle, nakon što je njezin otac, Thomas Markle, u svom posljednjem intervjuu otkrio kako je poklopio telefonsku slušalicu princu Harryju, prema izvorima bliskima kraljevskoj porodici oni su se sada odlučili na zaokret - agresivnom strategijom namjeravaju riješiti situaciju koju su im pripremili i otac i polusestra vojvotkinje od Sussexa.

meghan13

'Niko ne želi gledati nastavak ovoga. Meghan je prošla kroz teške periode s ocem kroz prošlost, no i dalje ga voli, stoga je i ova cijela situacija itekako teška za nju', rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

meghan

Čini se da će svoju odluku o agresivnoj strategiji morati ubrzati, jer po svemu do sada izrečenom, članovi porodice Markle ne namjeravaju stati. Tako je i polubrat Thomas Markle Jr. ovih dana jasno dao do znanja da je na očevoj strani:

0515-thomas-meghan-markle-getty-mega-3

'Kroz naše živote, tata je uvijek Meg stavljao na prvo mjesto, ispred mene i sestre, stoga je njeno ponašanje vrlo okrutno. On joj je dao sve, a ona mu sada ovako vraća. Kažu da je krv jača od vode, no čini se da sada njezinim venama teče kraljevska krv. Slama mi srce kada vidim koliko je sve to boli i patnje nanijelo mojoj obitelji. Svatko tko je ikada vidio Meg dok je odrastala zna da su ona i otac bili nerazdvojni, a sada se čini da više nikada neće progovoriti.'

meghan8

Ne propustite