OVOG DOKTORA IZ SRBIJE AMERIKANCI SU PROZVALI NAJLJEPŠIM: Kada vidite slike bit će vam jasno zašto žene LUDE!

Kiosk
OVOG DOKTORA IZ SRBIJE AMERIKANCI SU PROZVALI NAJLJEPŠIM: Kada vidite slike bit će vam jasno zašto žene LUDE!
.

Njegove fotografije žene bacaju u trans. 

Plastični hirurg iz Beograda Vasilije Vujović postao je prava zvijezda nakon što ga je britanski Daily Mail nedavno prozvao najzgodnijim doktorom svijeta. 

vasilije2

Ima 30 godina, a specijalizirao se za  rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, a osim liječničkom titulom žene privlači i izgledom.

vasilije1

Vujović  je popularan u operacijskoj sali, no zbog svog izgleda često se nađe i u problemu. Laskavi komplimenti pristižu mu sa svih strana, a s iskušenjima, kaže Vujević, nije se lako nositi. 

vasilije3

Iako posao kojim se bavi nameće neke standarde kad je u pitanju fizički izgled, ovom markantnom liječniku izgled nije na prvom mjestu kada su u pitanju žene. 

vasilije

"Volim djevojke koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Ne volim agresivne djevojke. Fizički izgled nije važan. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lijepa meni", izjavio je Vasilije za Daily Mail.

vasilije4

No, na žalost mnogih djevojaka Vujović je sretno oženjen, a već ima i petogodišnjeg sina. 

Vujević je neko vrijeme izbivao s društvenih mreža, a njegov povratak s oduševljenjem su dočekale njegove brojne pratiteljice.

vasilije5

 

vasilije6

vasilije7

 

 

Ne propustite