Odmor za Vašu dušu - hotel HAN na Bjelašnici!

Kiosk
Odmor za Vašu dušu - hotel HAN na Bjelašnici!
-

Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 KM od Sarajeva. Hotel Han raspolaže sa veoma udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima sa balkonom i fenomenalnim pogledom. U sklopu hotelu su dva restorana, konferencijska sala i Relax Spa Zone-a.

foto-40


Uz savršen porodčni odmor, Han Bjelašnica mjesto je i poslovnih događanja. Ukoliko vaša firma želi organizirati poslovni sastanak, poslovnu radionicu, konferenciju, promociju ili slično, Hotel Han Bjelašnica je prava adresa za vas.

Ponuda koju možete pronaći na portalu za grupnu kupovinu www.citydeal.ba - za SAMO 70 KM uživajte sa voljenom osobom u noćenju sa doručkom uz 50% popusta na SPA i 2 h vožnje biciklima GRATIS!

106173229


Opustite se i nagradite svoje tijelo posjetom našoj Private/Family SPA zoni, bilo da ste sa najdražom osobom, porodicom ili prijateljima. Poslovanje SPA zone je organizovano na bazi rezervacija u zasebnim zatvorenim terminima od 1,5 h za 2 do 7 osoba uz diskreciono korištenje jednog tj. iste grupe korisnika. Opremljena je finskom saunom, hidromasažnom kadom, tuševima, sobom za masažu i opuštanje, grejnim ležajkama i vlastitom terasom.

106032524

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i BBI Shopping centru.

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

 

Ne propustite