I otkaz dala: Šta se dešava sa Meghan Markle, ne može bez majke - Zbog ovoga se vojvotkinjina majka hitno seli u London

Kiosk
I otkaz dala: Šta se dešava sa Meghan Markle, ne može bez majke - Zbog ovoga se vojvotkinjina majka hitno seli u London
.

Iako je riječ o članovima kraljevske porodice, i oni dobivaju ista pitanja kao i svi novopečeni parovi. Prvo i najčešće postavljeno pitanje je, naravno, ono o zasnivanju obitelji. Iako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa poprilično uspješno čuvaju svoju privatnost, ipak su odlučili odgovoriti na ovo toliko često postavljeno pitanje. 

m8

Kako prenosi časopis Marie Claire, Meghan je odlučila ostaviti trudnoću za kasnu jesen. Razlog tome je njihovo višetjedno putovanje u Australiju i Novi Zeland. Naime, Meghan želi što je bolje moguće paziti na trudnoću, a to svakako ne uključuje tako daleka putovanja koja mogu doprinijeti mučninama i nelagodi, posebice u prvih 12 tjedana trudnoće u kojima je i mogućnost spontanog pobačaja najveća. 

m6

Inače, Meghan će uskoro biti i trajnoj prisutnosti svoje majke Dorije, koja se, kako prenosi časopis Express, planira preseliti u London kako bi bila što bliže kćeri.

m5

Navodno je već dala otkaz na svom poslu u Los Angelesu gdje je radila kao instruktorica joge.

m3

S druge strane, Meghan i dalje nije ostvarila kontakt niti dobar odnos s ocem za kojeg tvrdi da je emocionalno ucjenjuje i neprestano privlači pažnju neistinitim tvrdnjama o njoj koje širi u medijima. Čak je i kao rođendansku želju javno zaželjela da je otac ostavi na miru i prestane širiti laži o njoj. 

m7

"Priprema se i sve joj ide po planu. Zaista želi da živi bliže svojoj kćerki i to je njen osnovni motiv da promijeni kontinent. Osim toga, Doria se zaljubila u Englesku i sigurno će joj sve to prijati", rekao je izvor za novine dodajući da ona planira da ostavi svoj posao u socijalnoj službi u Los Anđelesu i da se potpuno prilagodi životu u Engleskoj.

 

m4
Majka najpoznatije vojvotkinje je jedina iz njene porodice koju je princ Hari upoznao prije vjenčanja i ona se odlično slaže sa svim članovima kraljevske porodice, tako da će promjena adrese nedvosmisleno svima prijati.

m5m9m3

m1mnovi

Ne propustite