'BILA JE TOLIKO DOBRA DA MI JE POMUTILA RAZUM': Zbog ljubavnice ostavio ženu, ali TU NIJE KRAJ

Kiosk
'BILA JE TOLIKO DOBRA DA MI JE POMUTILA RAZUM': Zbog ljubavnice ostavio ženu, ali TU NIJE KRAJ
.

Imao je divnu suprugu, ali ju je ipak varao, kasnije mu se sve to vratilo.

Kada ju je konačno ostavio zbog druge, sve mu se vratilo poput bumeranga i sada više ne zna šta da radi. Obratio se savjetnici Deidre Sanders, a ona mu je dala vrlo jednostavan savjet.

ljubavnica

"Draga Deidre, odbacio sam suprugu zbog zgodne nove djevojke - koja je potom ostavila mene. Naša je afera započela prije pet godina i radi nje sam se prošle godine razveo od žene. Nismo živjeli zajedno jer smo čekali da se i njen razvod završi. Ona ima 37, moja bivša supruga 34, a ja 35 godina. Samo četiri mjeseca nakon mog razvoda, ljubavnica me ostavila i otišla s drugim, ali mi se od tada redovno javlja", rekao je muškarac i dodao:

zena 

"Uvijek nalazi izgovore za dopisivanje na društvenim mrežama. Govori mi kako misli na mene kada se osjeća potišteno te da sam joj ja neka vrsta utjehe. Rekao sam joj kako imam novu partnerku i da ne želim više ništa s njom. Prekinuo sam svaki kontakt s njom, ali primijećujem da svakodnevno provjerava moj profil. Ne želi da ostavi tog novog frajera, ali ne želi ni mene da pusti na miru. Čini mi se kako želi da sjedi na dvije stolice.'

zena

zena

Deidre odgovara:

"Kao što ti je i sama rekla, ti si njoj samo uteha, ali to nipošto nije nešto što tebi treba ili može laskati. Premda ona tebe možda ne želi pustiti na miru, tebe niko ne tjera da joj odgovaraš. Blokiraj je na društvenim mrežama i prestani proveravati da li ti šalje poruke. Fokusiraj se na sebe i svoju novu vezu."

muskarac

Ne propustite