Meghan presjeka: Svega joj je dosta, OVO MU NEĆE OPROSTITI!

Kiosk
Meghan presjeka: Svega joj je dosta, OVO MU NEĆE OPROSTITI!
.

Kako tvrde bliski prijatelji, Meghan Markle vojvotkinja od Sussexa ipak neće posjetiti svoga oca Thomasa Marklea u SAD-u.

meghan2

Kako kažu navoda 'tajna posjeta' je otpala jer je njen otac opet pričao o privatim stvarima

meghan3

Podsjetimo, otac novopečene vojvotkinje je već nekoliko puta razočarao je svoju kćer izigravši njeno povjerenje, a navodno je kap koja je prelila čašu izjava njenog oca, koja graniči sa emocionalnom ucjenom.

meghan4

Nime, Thomas se požalio medijima kako ga je kćer izbacila iz svog života, iskazavši bojavši bojazan kako nikad neće moći vidjeti svoje unuke koje će Meghan dobiti s princom Harryjem.

meghan-markle-sad-half-sister-relationship-prince-harry

Tad je kazao i kako bi bilo puno da umre jer bi svi još više žalili i suosjećali se s Meghan, te je dodao da se s kćeri više i ne čuje jer navodno nema ni broj telefon.

meghan5

Nije joj jasno zašto on samo još dublje kopa rupu samom sebi i zakopava se u izjave poput ‘bilo bi bolje da me nema’ ili ‘sigurno mi nikada neće dopustiti da vidim unuke’. To je jedna vrsta emocionalnog ucjenjivanja. Ona samo želi da je njen otac prestane, kako je rekla, ‘zlostavljati’ u medijima. To je bio jedini rođendanski dar koji je htjela od njega”, rekao je prijatelj lijepe Meghan.

meghan6

Meghan je odlučila ne razgovarati sa svojim ocem sve dok on prenosi medijima detalje iz njenog privatnog života, objasnio je prijatelj.

meghan7

meghan8

meghan9

meghan10

meghan11

meghan12

meghan13

meghan15

meghan16

meghan17

meghan18

meghan19

megh

 

Ne propustite