NOVA POZA ZA SLIKANJE ZALUDJELA JE ŽENE NA INSTAGRAMU: Posebno im se sviđa, a evo zbog ČEGA!

Praktična žena
NOVA POZA ZA SLIKANJE ZALUDJELA JE ŽENE NA INSTAGRAMU: Posebno im se sviđa, a evo zbog ČEGA!
.

Ako ste na Instagramu onda znate da ta društvena mreža vrvi prekrasnim ljudima za koje jednostavno niste sigurni kako je moguće da izgledaju tako savršeno.

Ipak, tu postoji brdo trikova, koje i sami, kako se vole nazivati, influenseri, priznaju da rade kako bi na fotografijama ispali što bolje. Jedan od tih trikova, ujedno i posljednji trend su, takozvana, "Barbi" stopala.

Vjerovatno ste shvatili da česte imaju sličnu pozu, odnosno da rade nešto sa svojim stopalima. Konkretnije, stopala dižu u "Barbie" pozu.

Poza u kojoj osoba pozira podižući stopalo jedne noge na prste pomaže im da na slici izgledaju bolje, baš kao da nose nevidljive štikle. Nije tajna da su štikle najbolji izbor obuće za onaj vizuelno izdužene noge (udobnost je nešto sasvim drugo).

 

Paradise ????????‍♀️???? ???? #barbiefeet

A post shared by Lyla Bull (@lylabull) on

A kad vam štikle nisu pri ruci, uvijek možete posegnuti za "Barbi" stopalima koja su ime dobila po položaju stopala u kom su ona fiksirana na mega popularnoj lutkici.

 

kamp kourtndall

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Osim toga popularna poza je ''Migrena poza''. Kad prevedemo na naš jezik poza u kojoj se držimo za glavu.

Naime, to je poza kod koje dlan držimo na glavi (ili dlanom pridržavamo glavu, a poenta takve poze jeste da omogućava podizanje lica.

Trend je pokrenula profesionalna šminkerka iz Los Angelesa, a vrlo brzo su ga prihvatile mnoge lepotice na društvenim mrežama.

 

Camouflaged so well with the wall the waiter kept walking past me ???? @hellomolly

A post shared by OLIVIA MATHERS (@olivia.mathers) on

 

Thinking of far away places ????????????✨????

A post shared by Bianca Ella (@biancaellabooth) on

 

Ne propustite