'Moja vjerenica je bila teška sponzoruša i…'

Kiosk
'Moja vjerenica je bila teška sponzoruša i…'
.

Vlasnik sam male firme i zarađujem solidno.

Međutim prije mjesec dana sam imao problema zbog manjka mušterija te sam pao u dugove, morao sam da prodam automobila i da se bacim u jako skroman život što mojoj tadašnjoj vjerenici nije odgovaralo.

zenaa

Počele su svađe, onda jednog vikenda napravila se luda i izašla sa drugaricama i meni nešto nije dalo mira pa izađem sa drugarom i zateknem je u jednom kafiću sa drugaricom i dvojicom momaka čim sam vidio odmah sam otišao. Nisam htio da pravim dramu da je ne izgubim pa sam prešutio.

ljubavnica

Nakon prvih nekoliko dana te je nakon sljedeće nedjelje raskinula vjeridbu uz izgovor da sam postao bijedan i da više ne mogu da priuštim nju za nekoga poput sebe.

To me je razbjesnilo i dalo mi povoda da se borim i ne odustajem, rezultati su odlični, poslujem duplo više uskoro će početi izvoz za Njemačku još vodim pregovore a najbolje od svega je to što moja bivša vjerenica trenutno trune sa nekim šarlatanom koji je postao više bijedan od mene te me sada moli da se pomirimo, naravno neću to učiniti ni u ludilu.

zena4

Kada joj sada one riječi i u dobru i u zlu ne znače ništa šta bi tek učinila poslije kada i djeca dođu, sve u svemu karma je gadna stvar.

zena

par6

sponzorusa

Ne propustite