ŠMINKER OTKRIO TAJNU O HARRYJU KOJU NIKO NIJE ZNAO: Evo šta mu rekao o Meghan DAN nakon vjenčanja!

Kiosk
ŠMINKER OTKRIO TAJNU O HARRYJU KOJU NIKO NIJE ZNAO: Evo šta mu rekao o Meghan DAN nakon vjenčanja!
.

Još uvijek se nije slegla pompa oko vjenčanja koje je obilježilo ovu godinu.

Njen prirodni make-up toliko se svidio Harryju da nije imao dovoljno riječi zahvale za čovjeka koji je šminkao.

prince-harry-meghan-markle-friend-wedding-2018

Ime tog čovjeka je Daniel Martina. On s vojvotkinjom Meghan surađuje dugi niz godina, a Harryju se njegov rad iznimno svidio zato što je ona izgledala prirodno, bezvremenski lijepo s prekrasnom, neutralnom šminkom.

meghan8

“Tačno znam što Meghan voli, a što ne. Nakon ceremonije Harry mi nije prestao zahvaljivati što sam postigao da izgleda potpuno prirodno“, otkrio je Daniel.

On je bio član ekipe od četvero ljudi koji su pomagali Meghan da se spremi za svoj veliki dan, da se s majkom otputi na vjenčanje, da obuče haljinu i sredi frizuru.

meghan-markle-sad-half-sister-relationship-prince-harry

Tog je dana, između ostalog, pitao Meghan, s kojom ga veže prijateljstvo dugo gotovo deset godina, kako da joj se obraća nakon vjenčanja obzirom na titulu koju je dobila.

“Moram li ti se nakloniti? Ne želim ti iskazati nepoštivanje, ali znam te već skoro deset godina. Kako ćemo sada?“ pitao je Danel, na što se Meghan nasmijala i rekla mu da će ona uvijek biti Meg.

Iako bi mnogi pomislili kako Meghan danas ima cijelu vojsku koja brine o njezinu izgledu, otkrio je da se ona danas najradije šminka sama bez obzira na to što joj na raspolaganju stoje mnogi profesionalci.

meghan-prince-harry-body-language-ss04

Daniel Martin ima inače takozvanu A-listu klijentica na kojoj se između ostalih nalaze Jessica Alba i Elisabeth Moss te radi kao ambasador Diora i kreativni savjetnik Honest Beautyja.

Koliko je blizak s vojvotkinjom Meghan, svjedoči i šaljivi video koji je Daniel objavio na svom Instagram profilu povodom njezina rođendana, a i njezine fotografije iz nekih prošlih dana.

 

Happiest of birthdays my friend!! ❤️ ????????????????

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

harry2

meghan-markle-messy-bun-prince-harry

Ne propustite