PAR IZ BRAZILA REZERVISAO SMJEŠTAJ U HRVATSKOJ: "Ovo je sramota šta su nam odgovorili"

Kiosk
PAR IZ BRAZILA REZERVISAO SMJEŠTAJ U HRVATSKOJ: "Ovo je sramota šta su nam odgovorili"
.

Fabiano Vallim, radiolog iz Sao Paola doživio je ''hladan tuš'' nakon što je na njegovu rezervaciju apartmana u Zadru dobio odgovor da ''ne primaju homoseksualce''.

hrv1

Naime, nakon što su im se svidjeli su im se Apartmani Identity u Zadru, koji su na Booking.com odlično ocijenjeni, Vallim  odlučio rezervirati smještaj za sebe i svog supruga, naglasivši da žele sobu s bračnim krevetom.

hrv2

Odbijeni ste. Ne primamo homoseksualce. Otkažite svoju rezervaciju. Tomislav Gospić – piše u poruci koju je dobio.

hrv3

Brazilac je sve objavio na Twitteru, požaliti servisu Booking.com na ponašanje iznajmljivača no još nije dobio odgovor od njih.

hrv4

Dragi Tomislav Gospić, iznenađen sam vašim nepristojnim odgovorom na moju rezervaciju. Homofobno ponašanje poput vašega bi trebalo biti zabranjeno u čitavom svijetu. Ali i dalje vjerujem u dobre ljude. Vi niste jedan od njih. Siguran sam kako ćete razumjeti da ću zadržati svoju rezervaciju do 30.08, jer to je dogovor koji sam napravio sa servisom Booking.com. Nadam se da će vas oni nekako kazniti. Oduvijek slušam izrazito lijepe stvari o Hrvatskoj ali, naravno, vi ne biste bili dio toga, jesam li u pravu?– odgovorio mu je Fabiano Vallim

hrv5

 Osim servisu Booking.com na  Vallim se javio i Zagreb Prideu, koji je također apelirao na Booking.com da reagira na ovaj homofobni incident.

 

Ne propustite