NIJE NI NJOJ LAKO Meghan Markle mora da se pridržava novog kraljičinog pravila: Od ovoga je ludjela i princeza Diana!

Kiosk
NIJE NI NJOJ LAKO Meghan Markle mora da se pridržava novog kraljičinog pravila: Od ovoga je ludjela i princeza  Diana!
.

Život Megan Markl preokrenuo se za 180 stepeni - od slobodnog, holivudskog života koji je nekad živjela, kada je još uvijek mogla da kaže šta god da joj padne na pamet, radi šta želi i kreće se kada i kuda god poželi, do života na kraljevskom dvoru uz svog princa, na kojem vladaju nešto drugačija pravila, a posljednje u nizu koje je izašlo u javnost možda je najbesmislenije od svih.

meg1

Iako titula vojvotkinje od Saseksa, koju je Megan Markl udjelila kraljica Elizabeta II, otvara brojna vrata i podrazumjeva život u luksuznoj palati, ona nosi i određene dužnosti i pravila koja se moraju poštovati. Priručnik s pravilima ponašanja kojih se mora pridržavati kraljevska porodica poprilično je težak, barem ako je suditi prema svim suludim kraljičinim pravilima koja smo do sada čuli.

meg2

Na primjer, Kejt Midlton, koja obožava espadrile, ne smije da se u njima pojavi ispred kraljice jer ih ona ne podnosi, na kraljevskom dvoru zabranjeno je jesti bijeli luk, a kraljica je Megan Markl čak uspjela da natjera da obuče hulahupke na dan njenog prvog pojavljivanja u javnosti kao supruge princa Harija i članice kraljevske porodice.

meg3

Ali taman kada smo mislili da smo čuli sva besmislena pravila, prevarili smo se. Prema riječima ser Vilijama Heseltinea, bivšeg privatnog sekretara kraljice Elizabete II, Megan se od sada mora pridržavati kraljičinog rasporeda odlaska na spavanje. Da, zaista postoji raspored po kojem članovi kraljevske porodice odlaze na spavanje.

meg4

Ne propustite