KATE I WILLIAM SU POSLIJE PRVE BRAČNE NOĆI PREKRŠILI OVO PRAVILO: Dok su oči uprte u Meghan, sada je jasno da ona NIJE NAJGORA!

Kiosk
KATE I WILLIAM SU POSLIJE PRVE BRAČNE NOĆI PREKRŠILI OVO PRAVILO: Dok su oči uprte u Meghan, sada je jasno da ona NIJE NAJGORA!
.

Meghan je pod lupom javnosti otkako se udala za princa.

megan

Mediji joj od tada samo sabiraju prekršena pravila poput onog kad je pokazala ramena ili je sjedeći uz kraljicu prekrižila noge. Ali nije ona jedina koja je prekršila pravila.

Puno prije nje to su uradili Kate Middleton i princ William. Oni su prekršili važnu kraljevsku tradiciju odmah nakon prve bračne noći!

william-kate

Po tradiciji kraljevski parovi odmah nakon vjenčanja napuštaju dvor odlazeći na medeni mjesec poslije službene proslave. No, vojvoda i vojvotkinja su se na tu naredbu jednostavno oglušili jer su bili umorni, pa su prvu bračnu noć odlučili su provesti u Buckinghamskoj palači.

prince-william-kate-middleton-arrive-paris-t

William se vrlo hitno morao vratiti posao, a u tom razdoblju princ William je bio pilot hitne službe, a on je od trenutka kad se oženio morao usredotoči isključivo na svoje kraljevske dužnosti, no i tada je tražio da mu se 'progleda kroz prste'.

prince-william-kate-middleton

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea  na privatni otok u Sejšelima otišli su desetak dana nakon vjenčanja.  William i Kate su tako razbili tu kraljevsku tradiciju, a na nju su se isto tako odlučili oglušili Meghan i Harry jer takva njihova odluka nije imala nikakve negativne posljedice.

Ne propustite