Auto centar F1 nudi sve za vašeg četverotočkaša u pola cijene sa City Dealom!

Kiosk
Auto centar F1 nudi sve za vašeg četverotočkaša u pola cijene sa City Dealom!
-

Jedini pravi način da vaš automobil bude potpuno čist jeste dubinsko pranje koje u prosjeku zahtjeva šest do sedam sati rada na unutrašnjem pranju vašeg automobila. Dubinsko pranje auta podrazumijeva dubinsko čišćenje sjedišta, dubinsko čišćenje tapaciranih unutrašnjih dijelova, skidanje fleka i čišćenje PVC površina. Detaljno čišćenje plastičnih dijelova zaista vraća njihov izgled u prvobitno stanje. 

Spremite vašeg mezimca za ljeto uz kompletan tretman za nevjerovatnih 65 KM preko City Deal portala

images

Ako niste znali, klima uređaj u vašem automobilu treba pregledati i dopuniti svake dvije godine kako bi se izbjegli ozbiljniji kvarovi. Ukoliko do sada niste pronašli pravog servisera klima ili nekog kome bi povjerli svoj automobili, onda je ovo odlična ponuda za vas.

Vakumiranje, punjenje ulja, UV boje i punjenje freona za samo 39 KM!

 

Preduvjet svake vožnje je upravo sigurnost i ispravnost vozila. Kao vozač, nosimo veliku odgovornost za sebe, ali i druge koje vozimo te za druge osobe u prometu stoga je potrebno redovito vršiti preglede i servise potrebne za održavanje vozila. 

auto-klima-servis-i-punjenje

Kako bi vožnja bila bez problema, bez vibracija i kako bi se prije svega na cesti osjećali 100% sigurno i ugodno potrebno je imati ispravan automobil. Za svako vozilo vodimo servisnu evidenciju,tako da u bilo koje doba uvijek imate uvid u izvršene radove na Vašem vozilu.Ako budete zadovoljni našim uslugama I vratite se ponovo,čekaju vas besplatno članstvo u naš u klub I dodatne pogodnosti.

Platite 17 KM za usluge zamjene ulja i svih filtera uz obaveznu kupovinu kvalitetnih dijelova + garancija dvije godine!

Autocentar F1 Vam može ponuditi sljedeće usluge:
- servis (mehanika, vulkanizer)
- autopraonica(poliranje farova)
- autodijelovi, autogume, autooprema
- Prodaja I iznajmljivanje vozila
- posredništvo u osiguranju
- registracija vozila

naslovna-mali-servis

Firma se razvija na temelju porodične tradicije. Osnovana je još 1980. god. Kao SZR „Povratnik“. Osnivač je B.Ćirić, otac današnjeg vlasnika. Početna djelatnost je bila pružanje vulkanizerskih usluga za vozila. Kao prvi u gradu, uvedeno je elektronsko balansiranje točkova, kao i balansiranje točkova direktno na vozilu sto je tada bila apsolutna novost. Uz profesionalni pristup radu, radnja je jača iz godine u godinu sve dok nije postala najpoznatija i najbolja vulkanizerska radnja u gradu. Kao rezultat toga 1990. god se vrši transformacija u privatno preduzeće pod imenom PP „Samex“ u okviru kojeg je počela veleprodaja i maloprodaja autoguma. Nažalost rat je prekinuo dalji razvoj firme, pa je prestala raditi u komercijalne svrhe, tj. Od 1992 – 1995 godine oprema i mašine su bili u službi države Bosne i Hercegovine. 1996 godine sin osnivača i sadašnji vlasnik M.Ćirić preuzima firmu na sebe i ponovo je oživljava, tako da firma sada ima konačni naziv „F1“ D.O.O. Nalaze se u ulici Posavska 5a.

 

Ne propustite