Ženu je ostavio zbog ljubavnice, a onda se gorko pokajao!

Ljubav
Ženu je ostavio zbog ljubavnice, a onda se gorko pokajao!
.

‘Samo četiri mjeseca nakon mog razvoda, ljubavnica me ostavila i otišla s drugim, ali to nije najveći problem’

Ono što se dogodilo ovom muškarcu klasičan je primjer djelovanja karme. Imao je divnu suprugu, ali je šarao sa strane. Kada ju je konačno ostavio zbog druge, sve mu se vratilo poput bumeranga i sada više ne zna što da radi. Obratio se savjetnici Deidre Sanders na portalu The Sun, a ona mu je dala vrlo jednostavan savjet, prenio je Net.hr.

ljubavnica

Draga Deidre, odbacio sam suprugu zbog nove privlačne djevojke – koja je potom ostavila mene. Naša je afera započela prije pet godina i radi nje sam se prošle godine razveo od žene. Nismo živjeli zajedno jer smo čekali da se i njezin razvod finalizira. Ona ima 37, moja bivša supruga 34, a ja 35 godina. Samo četiri mjeseca nakon mog razvoda, ljubavnica me ostavila i otišla s drugim, ali mi se od tada redovno javlja.

razvod

Uvijek nalazi izgovore za dopisivanje na društvenim mrežama. Govori mi kako misli na mene kada se osjeća potišteno te da sam joj ja neka vrsta utjehe. Rekao sam joj kako imam novu partnericu i da ne želim više ništa s njom. Prekinuo sam svaki kontakt s njom, ali primjećujem da svakodnevno provjerava moj profil.

Ne želi ostaviti tog novog frajera, ali ne želi ni mene pustiti na miru. Čini mi se kako želi sjediti na dvjema stolicama.

ljubav
Deidre odgovara:

Kao što ti je i sama rekla, ti si njoj samo utjeha, ali to nipošto nije nešto što tebi treba ili može laskati. Premda ona tebe možda ne želi pustiti na miru, tebe nitko ne tjera da joj odgovaraš. Blokiraj je na društvenim mrežama i prestani provjeravati šalje li ti poruke. Fokusiraj se na sebe i svoju novu vezu.

Ne propustite