Augustovsko putovanje sa SOL AZUROM & CityDealom!

Kiosk
Augustovsko putovanje sa SOL AZUROM & CityDealom!
-

Kosta Brava je jedna od najfascinantnijih i najpopularnijih turističkih regija Španije i upravo tu su smještene najljepše pješčane plaže. Najznačajnije i najpopularnije ljetovalište regije je Ljoret de Mar, mjesto sa 30.000 stanovnika. Sa 200.000 turista, ljeti postane živahan gradić, sa brojnim koktel barovima i klubovima. Divne pješčane plaže ukupne dužine 7 km, čista voda Sredozemnog mora, barovi na plaži, raznoliki specijaliteti od plodova mora, kao i blizina Barselone, opravdava nadimak Ljoreta – turistički biser Kosta Brave i Katalonije.

park-guell-barcelona-spain

CityDeal u saradnji sa turističkom agencijom Sol Azur ima fantastičnu ljetnu ponudu: Španija - Azurna Obala - Italija - 12 dana po super cijeni od 599 KM!

Veneto je jedna od 20 talijanskih regija. Broji oko 4,8 milijuna stanovnika, a glavni grad regije je Venecija, a od značajnijih turističkih mjesta tu su i Verona i Padova. Nekada je ovo područje pripadalo Mletačkoj republici. Venetu pripada i istočna obala najvećeg talijanskog jezera Lago di Garda. Jadranska obala je duga oko 200 km.

bogliasco-italy-beaches-1511260672-1000x561

Barcelona, glavni grad španjolske autonomne pokrajine Katalonije i glavno trgovačko i industrijsko središte u Španjolskoj. Jedna od najvećih luka i najveći grad na Sredozemnom moru. Sam grad broji oko 1.600.000 stanovnika, a s preko 4,200.000 stanovnika je šesto metropolsko područje u Europi. S 5 milijuna turista godišnje, najpopularnije je turističko odredište u Španjolskoj. Najprivlačniji dijelovi grada su Gotička četvrt, El Eixample (centar), La Ramblas (glavna ulica), te brdo Montjuic (vidikovac).

Lloret de Mar je katalonski turistički gradić na mediteranskoj obali, udaljen 80 - tak km od Barcelone. Nalazi se u provinciji Girona. Broji oko 30.000 stanovnika, a tijekom ljetne turističke sezone, broj ljudi često dostiže 200.000.

Provansa-Alpe-Azurna obala je regija na jugu Francuske. Sastoji se od povijesne provincije Provanse, bivšeg papinskog teritorija Avignona, bivšeg Sardinijskog teritorija Nice i jugoistočnog dijela bivše Francuske provincije Dauphiné koja se nalazi u Alpama. U ovoj regiji jedna od specifičnosti je uzgoj cvijeća, kako za trgovinu rezanim cvijećem, tako i za proizvodnju miomirisa.

azurna-obala-5-dana-4797-3

Monako je grad država na obali Sredozemnog mora. Okružen je Francuskom, a nalazi se blizu granice s Italijom i najgušće je naseljena država na svijetu i druga po veličini najmanja država na svijetu (samo je Vatikan manji). Parlamentarna je monarhija s knezom na čelu države. Monako nije član Europske unije, ali je vrlo povezan s EU carinskom unijom s Francuskom.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i BBI Shopping centru (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš CityDeal.

 

Ne propustite