OVO SE ZOVE TRANSFORMACIJA: Nekada je imao 165 kilograma, a danas izgleda kao Bred Pit

Kiosk
OVO SE ZOVE TRANSFORMACIJA: Nekada je imao 165 kilograma, a danas izgleda kao Bred Pit
.

Ovaj momak je imao 165 kilograma, jedva se kretao, a zbog svog izgleda često je padao u depresiju. Željeo je da uradi nešto za sebe, da pobijedi strah pa je tako i donio odluku da život promijeni iz korijena. Jakom odlukom i čvrstom voljom uspio je da smrša preko 50 kilograma i dobije potpuno drugačiji izgled pa ga tako sad nazivaju dvojnikom Bred Pita.

Inače on se takmiči u britanskom muzičkom šou "The Voice" i a dobrom je putu da postane prava rok zvijezda.

Plavokosi muzičar ima 29 godina, a publiku je oduševio je publiku i članove žirija je oduševio svojim sjjanim nastupom i lijepim glasom. Pored moćnog vokala, njegova životna priča je takođe impresivna. On je pred kamerama otkrio da četiri godine nije izlazio iz kuće jer je bio nezadovoljan svojim izgledom, a kada je imao 22 godine, bio je težak čak 165 kilograma. Kako kaže shvatio je da niko ne želi da gleda debelu rok zvijezdu i riješio da smrša.

 

"What a difference a day can make" Top is me at 25 stone, on my 22nd birthday. Extremely overweight, so much so I could rarely stand. Very unhappy with myself and life at this point. It was around this point that the change came. With little effort, but regular - I soon built momentum. The more success I gained, the more leverage I had on myself. It started to become routine and easy to say no to the things that were bad for me. Little, consistent effort on a daily basis soon results in massive change. With the new year upon us, whatever the goal, make that "little effort" today. One life, one chance. Do it now, you deserve it. #dreams #dontdiewithyourmusicstillinyou #weightlossmotivation #weightlossjourney #newyears #positivity #believeinyourself #waynedyer #overcome

A post shared by Rick (@ricksnowdon) on 

"Tokom odrastanja oduvijek sam imao višak kilograma, a polako sam postajao sve veći i veći. Bilo me je sramota, nisam željeo da se družim sa ljudima. Bio sam zaključan u svojoj kući tokom četiri i po godine. Zavoljeo sam muziku i naučio sam da sviram gitaru. Jedina stvar koju sam volio više od hrane bilo je pjevanje, ali niko ne želi da gleda rok zvijezdu od 160 kila", priča Rik čiji se život potpuno promijenio kada je smršao.

 

#paleokastritsa #corfu #greece

A post shared by Rick (@ricksnowdon) on 


"Sada želim da inspirišem ljude i da im pokažem da i oni mogu da se riješe viška kilograma i da ostvare svoje snove. Prije deset godina nisam mogao ni da sanjam da ću biti na audiciji", iskren je dečko koji ima velike planove.

U emisiji predstavio pjesmom "I Put A Spell On You" Nine Simon i oduševio članove žirija. Kada j otkrio kako je nekada izgledao, žiri je bio inpresioniran njegovom transformacijom. Publika je isto tako reagovala, a društvene mreže gore od komentara podrške. Zbog plave kose i lepih crta lica, mnogi su se složili da liči na holivudskog glumca Breda Pita a vjeruju i da će imati sjajnu karijeru.

 


 

 

Ne propustite