KATE I MEGHAN NIKAD NEĆE BITI PRIJATELJICE: Ovo je DOKAZ, kad se kamere ugase SVE JE JASNO!

Kiosk
KATE I MEGHAN NIKAD NEĆE BITI PRIJATELJICE: Ovo je DOKAZ, kad se kamere ugase SVE JE JASNO!
.

Da li Kate u Megan vidi konkurenciju? Pomaže li novoj članici porodice pri navikavanju u stroge protokole? Sve to jako zanima javnost, a stručnjaci i osobe bliske kraljevstvu sada otkrivaju kako se zaista slažu šogorice kada se ugase kamere

Strani mediji već neko vrijeme pišu o tome kako je odnos vojvotkinja Kate Middleton i Meghan Markle vrlo čudan te ga opisuju kao prijateljski, ali ne preblizak.

meghan-kate

Tokom osam mjeseci, otkako se preselila u London i došla živjeti unutar Kensingtonske palače, Meghan Markle nekoliko smo puta mogli vidjeti u društvu šogorice Kate. Gotovo uvijek dvije su dame bile nasmijane i izuzetno ljubazne jedna prema drugoj.

A kako se zaista slažu karakterno vrlo različite Kate i Meghan progovorili su i stručnjaci.

meghankate1407a9

'Smatram da su u dobrim odnosima i da provode mnogo vremena skupa. Uskoro će postati i prve susjede, a priča se i da je Meghan uvijek dobrodošla kod Kate na druženju s njom i djecom. Meghan u tome navodno jako uživa. Mislim da su sve te priče o lošim odnosima između njih dvije samo medijska nagađanja jer nikada se unutar palače nije moglo naslutiti da se ne slažu dobro', govori Katie Nicholl, autorica biografske knjige o princu Harryju.

kate1

Ipak, Nicholl naglašava i zašto vojvotkinja od Cambridgea i Sussexa neće biti najbolje prijateljice.

'Vidi se da su Meghan i Kate vrlo različite osobe. Odrastale su u različitim porodicama i okolini pa zato imaju i različite interese. Meghan je dosta samostalna i puna samopouzdanja, stoga će nastojati stvoriti i svoj krug prijatelja u Londonu kako ne bi bila ovisna o Kate', kaže u nastavku autorica te dodaje kako Harryjeva supruga time ne želi naljutiti šogoricu.

meghan1

Poznato je da je Meghan i prije veze s Harryjem imala mnogo prijatelja i poznanika u Londonu, u kojem je često provodila slobodno vrijeme. Iste je prijateljice pozvala i na djevojačku zabavu uoči velikog vjenčanja s princem Harryjem, koja je održana u spa centru izvan Londona.

Stučnjakinja prognozira i kako će se dvije vojvotkinje posebno zbližiti kada Meghan jednoga dana postane majka, za što se ne bi trebalo dugo čekati.

 

Ne propustite