KAKO VAM SE VIŠE SVIĐAJU: Ovako bi najpoznatiji alfa muškarci izgledali da promijene pol

Kiosk
KAKO VAM SE VIŠE SVIĐAJU: Ovako bi najpoznatiji alfa muškarci izgledali da promijene pol
.

Da li ste se nekada zapitali kako bi čuveni alfa muškarci današnjeg društva izgledali kao žene? Da li bi se automatski pretvorili u alfa žene? Hajde da zamislimo taj paralelni svijet.

1. Rajana Gosling će vas odvesti u "La La Land"

1

Holivudski srcolomac bio bi veoma lijepa žena, zar ne? Takmičio bi se sa Rejčel Mekadams za ulogu u "Beležnici", ali ko bi onda bio Noa? Nećemo dopustiti mašti da ode toliko daleko!
2. Upoznajte prvu američku predsjednicu, Donu Tramp!

2

Ova dama bi vjerovatno bila najbolja prijateljica Angele Merkel ili Tereze Mej! Pitamo se da li bi i Dona bila toliko ekscentrična u svojim govorima kao Donald Tramp. Kako li bi prvi gospodin izgledao?
3. Oskar ide... Leonardi Dikaprio

3

Da li bi Leo dobio Oskara za najbolju ulogu "Povratnik" da je bio žena? Ne, ne želimo ni da zamislimo kako se ova ljepotica bori sa divljim medvjedom, pliva kroz zaleđene rijeke, jede sirovo meso i... spava u mrtvom konju. Ipak, bila bi savršena Rouz iz "Titanika"
4. Vlada Putin voli zimu... i moć

4

Ova žena izgleda tako nevino i bezopasno, ali ona zapravo kontroliše nuklearno dugme, veliku vojsku i neke divlje medvjede... Ne dajte da vas zavaraju te plave oči. Bolje poradite na svojim vještinama pregovaranja!
5. Da li ste se već zaljubili u Džordžinu Kluni?

5

Betmena su igrali različiti glumci, uključujući Džordža Klunija. Njegov ženski alter-ego bi apsolutno mogao da ode na audiciju za Ženu-mačku! Ona takođe izgleda kao neko ko bi hladnokrvno osmislio pljačku kazina u "Igraj svoju igru".
 

Ne propustite