Za ove genijalne proizvode svaki roditelj mora znati: #10 ĆE VAS ODUŠEVITI!

Kiosk
Za ove genijalne proizvode svaki roditelj mora znati: #10 ĆE VAS ODUŠEVITI!
.

Djeca su zabavna i teška u isto vrijeme. Neki od mnogih roditeljasu dizajneri i izumitelji, a to može dovesti do pojave nekih doista divnih naprava koje naši roditelji i djedovi i bake nikada nisu mogli sanjati.

Osvijetljene kuglice

i1

S tim loptama, djeca se neće bojati mraka kad leže u krevetu ili ako moraju noću otići u kupaonicu.

Pametni jastučić

i2

Ovaj mali madrac može izmjeriti tjelesnu težinu i visinu vaše bebe,  raspored hrane i njegovu dnevnu rutinu. Sve te stvari možete provjeriti pomoću pametnog telefona.

Super kompaktna kolica

i3

Prevoditelj za plač djeteta

i4

Infant Cries Translator može vam ponuditi četiri moguća odgovora zašto vaše novorođeno dijete plače - i dobiva odgovarajući odgovor s stopom preciznosti od 92% - uključujući glad, bol, umor ili zato što treba pelenu promijenila. S vremenom postaje manje tačna.

Boca za samogrijanje

i5

Ova bočica vam omogućuje da zagrijte piće vašeg djeteta bilo gdje, bez električnih kabela.

Sigurnosna narukvica

i6

Izgubljeno dijete je noćna mora svakog roditelja. No, ova se situacija više ne čini toliko zastrašujuća jer je razvijena sigurnosna narukvica. Slična kao ručni sat i povezan s aplikacijom za smartphone, može odrediti mjesto vašeg djeteta. Ako vaše dijete prijeđe radijus praćenja aplikacije, šalje se signal upozorenja.

Naljepnica s termometrom

i7

Naljepnica s toplomjerom omogućuje vam da provjerite temperaturu vašeg djeteta.

Pametna četkica za zube

i8

Ova četkica može se povezati s vašim smartphoneom putem Bluetootha. Vizualizira svaki pokret koji je napravljen s njom u 3D. Svaki put kada vaše dijete izvrši pravi potez, zaradju bodove, čak i nagrade.

Zabavni tanjuri

i9

Boca za hranjenje koja je također žlica

i10

Vizualni i zvučni projektor

i11

Zabavni set za hranjenje

i12

Odjeća s ugrađenim monitorom aktivnosti

i13

Ova posebna odjeća s ugrađenim uređajem za praćenje djetetovog disanja i aktivnosti  uklanja potrebu roditeljima da provjeravaju kako njihova beba spava noću. Uređaj je u obliku kornjače i bilježi disanje, položaj i temperaturu u sobi, te prenosi sve informacije na vaš smartphone.

Zabavni spremnik za igračke

i14

Krevet za novopečene roditelje

i15

Ne propustite