Često sanjate MAJKU ILI OCA: Pogledajte šta vam ti snovi žele poručiti!

Objavljeno:20.07.2018 - 23:44
A A A Times Arial

Snovi su oduvijek intrigirali ljude, i pitanje da nam ono žele nešto poručiti. Ako često sanjate oca i majku, ovo bi vas moglo zanimati.

2

Lik oca ili majke često se pojavljuje u vrijeme nevolje ili u tjeskobnom vremenu.

Kod muškaraca snovi o majci imaju dublje značenje jer je odnos majke i sina dublji od odnosa majke i kćeri. Naravno, lik majke ne mora biti baš prava sanjačeva majka.

3

Majka u snu može biti lik koji nas vodi kroz život i kojemu se u život u često okrećemo. Sve ono što je majka bila nalazi se u snu.

Žene sanjaju majke češće od muškaraca. Majke se u snovima pojavljuju u dvije krajnosti – kao dobre ili loše. Lik majke predstavlja kako doživljavate majke u stvarnom životu.

4

Oca sanjamo kad se tražimo u životu

Lik oca u snu ima šire značenje. On je racionalan, odnosno posrednik između razumnog i duhovnog u životu. Sanjamo oca i kad smo u konfliktu između onoga što on radi u životu i onoga što mi radimo, posebice kada se još tražimo u životu.

maska-za-spavanje

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!