LJETOVANJE MI JE UNIŠTENO: Uživala sam na bazenu sa djecom U TOPLESU, a onda mi je prišao muž i REKAO MI NEŠTO STRAŠNO!

Kiosk
LJETOVANJE MI JE UNIŠTENO: Uživala sam na bazenu sa djecom U TOPLESU, a onda mi je prišao muž i REKAO MI NEŠTO STRAŠNO!
.

Jedna mama objavila je status na društvenim mrežama kako bi se požalila svima na ponašanje njenog supruga:

- Muž i ja krenuli smo sa klincima na ljetovanje u jednom hotelu. Uzeli smo "ol inkluziv" aranžman i sve je bilo super. Jednog jutra sam shvatila da mi od bikinija ostaju bijele štrafte po tijelu, pa sam popodne riješila da skinem gornji dio kupaćeg kako bi se boja izjednačila. Muž je na to poludio i rekao mi da nije pristojno da se skidam a sjedim pored bazena za decu, na šta sam ga ja pitala zbog čega je prikladno da on bude bez gornjeg dijela, a ja ne. Njegov odgovor na to bio je: "ali ti si žensko".

Nisam pristala da ponovo obučem gornji dio kupaćeg i interesuje me šta vi mislite, da li je to stvarno neprikladno? Na kraju krajeva, to su samo grudi - glasi pitanje jedne mame na forumu "Mumsnet".

suncanje2

Međutim, nije mogla ni očekivati da će njen post izazvati ovakvu raspravu na internetu.

Sa jedne strane je bilo onih koji su branili njenu odluku, ali bilo je i onih koji su njen post osudili.

- Reci mužu da se sabere. Svake godine na ljetovanju gledam gomile žena u toplesu i ni ne trepnem na to. To su samo grudi, kako si i samo rekla - kaže jedna mama.

potepuh-eksotika-indonezija-bali-hotel-ayodya-plaza

- Kao majka četvero djece i otvoreni mrzitelj bijelih štrafta od sunčanja, vatreno branim pravo na toples svake žene - kaže druga mama.

- Nema ničeg lošeg u tome, to je normalno. Normalne su i nudističke plaže. Svi smo rođeni goli, a ako su nam deca toliko osetljiva da će ih grudi iz kojih su se hranili istraumirati, onda smo skrenuli kao društvo - poručuje još jedna mama.

suncanje

Ipak, veći je broj onih koji su stali na muževljevu stranu.

- Naravno da je neprikladno i naravno da nije isto kada to rade muškarci i žene! Žene se ne pale na muške grudi, a muškarci jesu na ženke - kaže jedna mama.

more-plaza-odmor-05

- Ti samo tražiš pažnju. Pristojne žene ne idu gole van kuće. Uostalom, šta ako je ljudima neprijatno zbog tebe, naročito tinejdžerima. Svidjelo se to tebi ili ne, to nisu "samo grudi", već seksualni predmet žudnje. Što onda, kad su to "samo grudi", ne odeš takva i u prodavnicu? Ako bi da budeš gola, idi na nudističku plažu - kazala joj je jedna mama.

plaza

Šta vi kažete na njen status?

 

Ne propustite