PAST ĆETE NA POD OD SMIJEHA: Otkriven novi detalj o tajanstvenoj ženi koja je masirala Lovrena, OVO POSTAJE SVE LUĐE

Kiosk
PAST ĆETE NA POD OD SMIJEHA: Otkriven novi detalj o tajanstvenoj ženi koja je masirala Lovrena, OVO POSTAJE SVE LUĐE
.

Vjerujemo kako ste već vidjeli zabavni snimak s pressice iz Rusije od prije desetak dana, na kojoj je Dejan Lovren, pored upaljenog mikrofona, Šimi Vrsaljku šapnutao o ženi koja ga je dan prije masirala. 

Na snimku se u jednom trenutku čuje kako Lovren izgovara "Ona tamo desno skroz, ona me masirala jučer." 

Kao i većina je na prvu pomislila da se radi o nekoj mladoj dami. 

No, grdno smo se prevarili. 

Naime, njega je, čini se, masirala neka starija gospođa na koju se Lovren, doduše ne baš laskavo, referira sa “žena od tristo godina”.

“Ona žena, ona žena od tristo godina. Tamo desno skroz. Ona me masirala jučer”, rekao je konkretno nogometaš. Mala zabava počinje nakon 5 minuta i 25 sekundi u videu ispod, a dijalog ide točno ovako:

Lovren: Ona žena, ona žena od tristo godina.
Vrsaljko: Di?
Lovren: Tamo desno skroz. Ona me masirala jučer.

Komentari na društvenim mrežama na isječak su gotovo jednako zabavni kao i razgovor njih dvojice. Tako žene masovno pišu: “I ja bih ga masirala od glave do pete…” ili “Bome bih ga i ja masirala”; “A Boga ti koja ga ne bi masirala …, dok ih u ostalim komentarima ljudi uglavnom hvale zbog opuštenosti, odlične zezancije i pozitive: “Svi dečki iz naše reprezentacije su me toliko nasmijali ! Toliko su opušteni svaka čast!”, “Presmješni su, bravo dečki na opuštenosti i pozitivnoj ludosti…”

Ne propustite