INCIDENT NA JADRANSKOJ PLAŽI: Htio ju je otjerati jer je došla s peškirom, EVO KAKO MU SE OSVETILA

Kiosk
INCIDENT NA JADRANSKOJ PLAŽI: Htio ju je otjerati jer je došla s peškirom, EVO KAKO MU SE OSVETILA
.

Skoro svake sezone se pojavi barem jedan video bahatih iznajmljivača (skupih) ležaljki i pretežno domaćih turista koji žele komadić mjesta za svoj ručnik. Tako i nedavna snimka koja je postala hit na društvenim mrežama pokazuje da je situacija takva i u Crnoj Gori.

plaza

Naime, Aleksandra Obradović iz Budve na YouTube je postavila snimku na kojoj se vidi kako se jedna Crnogorka svađa s iznajmljivačem ležaljki. On je nju i njezin ručnik pokušao otjerati s dijela plaže rezerviranog za njegove ležaljke. Rekao joj je da ne može biti na ručniku ispred ležaljki koje su drugi gosti plaže platili.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

O svemu tome se oglsila i na Facebooku, gdje se doznalo da joj se iznajmljivač ležaljki, kad je doznao ‘čija je ona kći’, pokušao ispričati.

plaza2

‘Vrlo neugodani prost, nisam uspjela snimiti sve i izraze koje je koristio, u međuvremenu je došao i sin da se razračuna. Epilog svega je bio, da kad je čuo čija sam kći, što je najtužnije i najružnije od svega, iako se ponosim svojim ocem, koji je mrtav već 14 godina, ali je njegovo ime sinonim za časnog i poštenog Crnogorca, došao je tražiti ispriku, koju poslije ovakvih ispada naravno nisam prihvatila. Pitala sam ga jesu li druge gospođe na plaži, za čije očeve eto, slučajno ta persona nije čula, manje vrijedne pa će nastaviti tako se ponašati.

Što još reći, gdje su odgovorne službe? Morsko dobro, inspekcije…apsolutno čitava plaža je prekrivena ležaljkama osim dva kraja zatrpana krupnim kamenjem gdje samo veliki entuzijasti mogu priči vodi. Upravo sam se vratila s plaže i ovo će u medije’, napisala je Obradović na Facebooku.

Nakon svega je na teren ipak izašla inspekcija i kaznila iznajmljivača.

 

Ne propustite