Sumnjate da vas dečko vara: Trebate samo pripaziti na OVO i odmah ćete SVE znati

Ljubav
Sumnjate da vas dečko vara: Trebate samo pripaziti na OVO i odmah ćete SVE znati
.

Iskustva govore da je prevara jedna od najbolnijih stvari koja se može dogoditi u vezi. Dovoljno je da se to dogodi samo jednom – oba partnera, a prije svega prevarena osoba, dugo će osjećati bol i sve posljedice prevare.

Kada se radi o vezama, prijevara partnera je nešto što se najčešće ne prašta. No do problema može doći i kada sumnjate da vas partner vara, ali ne možete to potvrditi. Srećom, govor tijela o nama odaje više nego što mislimo, pa i kada se radi o prijevari.

Stoga, ako vaš partner radi neke od ovih stvari, moguće je da vas vara, piše PopSugar.

Ne daju vam da priđete njihovom mobitelu

d

Ako vaš partner luduje čim se približite njegovom mobitelu, to bi mogao biti znak da vas vara. Savjetnik za veze David Bennett za PopSugar je izjavio kako varalice često štite svoje mobitele.

Tako bi vaš partner mogao držati mobitel na mjestima na kojima ga ne vidite ili bi ga mogao sklanjati kada ste skupa. Osim toga, ako poludi kada vidite nešto na njegovu mobitelu, i to bi mogao biti znak jer netko tko ne krije ništa nema potrebe za pretjeranim reakcijama.

Nervozni su kada razgovarate o nekoj osobi

d2

Ako mislite da vas partner vara s nekim koga oboje poznajete i tko je dio njegova života i ako vaš partner postane napet kada pričate o toj osobi, možda se radi o prijevari.

"Možda će pokazivati znakove nervoze kada govorite o osobi na koju sumnjate. Govorit će brže i bit će napeti", rekao je Bennett.

Bennett savjetuje i da pratite kako se vaš partner ponaša u blizini te druge osobe.

"Govor tijela je na kraju podsvjestan i mnogi koji varaju partnera imaju potrebu da budu fizički blizu osobe s kojom ga varaju", rekao je. Stoga, ako su udaljeni samo nekoliko centimetara, sjede blizu i često se dodiruju, tu može biti nečega.

Smiju se na njihove fotografije

g4

Varalice će se ponekad nasmijati kada vide nešto na mobitelima, primjerice fotografiju osobe s kojom vas varaju. Iako osmijeh dok gledate mobitel ne mora značiti ništa loše, obratite pozornost na sljedeće.

"Ako vaš partner često tipka i tvrdi da je to vezano uz posao, ali se ipak iskreno nasmije dok to tipka, to može značiti da zapravo i ne radi ništa vezano uz posao", dodaje Bennett.

Zatvoreni su prema vama

g5

Osobe koje varaju zatvorene su prema svojim partnerima. Bennett poručuje kako se osjećaju loše zbog toga što rade pa je njihov govor tijela prema njihovom partneru zatvoren.

Osoba koja vara najvjerojatnije će držati distancu, manje vas dodirivati i manje se smijati.

Ne propustite