PRVA DAMA FRANCUSKE DOČEKALA FUDBALERE, ALI SVI PRIČAJU O ONOME ŠTO JE OBUKLA: Čekajte samo do vidite donji dio fotografije

Kiosk
PRVA DAMA FRANCUSKE DOČEKALA FUDBALERE, ALI SVI PRIČAJU O ONOME ŠTO JE OBUKLA: Čekajte samo do vidite donji dio fotografije
.

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, Brigitte Macron dočekala je reprezentaciju Francuske koja je na Svjetskom prvenstvu  osvojila zlatnu medalju u finalu sa Hrvatskom. 

Dočekala ih u izdanju tipičnom za njen stil oblačenja. 

bridzit1

Prema medijiskim napisima, elegantnu mornarskoplavu haljinu iznad koljena viđenu na prvoj dami Francuske potpisuje njena omiljena modna kuća Louis Vuitton, a  ističe se strukiranim krojem i detaljem naglašenih šavova.

bridzit2

Mladalačkim stilom, rušenjem predrasuda i kršenjem nepisanih modnih pravila Brigitte Macron je itekako uspjela da se istakne u svijetu prvih dama, a formalno izdanje za doček francuske fudbalske reprezentacije zaokružila je modelom salonki u neutralnoj boji i upečatljivim srebrnim nakitom.

bridzit3

Osim predstavnika francuske fudbalske reprezentacije, koji su u Jelisejsku palatu stigli sa replikom Fifinog trofeja, velikoj proslavi u predsjedničkoj rezidenciji prisustvovale su i supruge francuskih fudbalera u društvu djece.

bridzit4

bridziz5bridziz5

 

 

Ne propustite