SVI SU GOVORILI ZA VIDU DA JE SELJAČINA, A SAD JE NJEGOVA SUPRUGA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Nakon njenog statusa, svi su zaplakali!

Kiosk
SVI SU GOVORILI ZA VIDU DA JE SELJAČINA, A SAD JE NJEGOVA SUPRUGA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Nakon njenog statusa, svi su zaplakali!
.

Čim su "Vatreni" stigli na zagrebački aerodrom, Domagoj Vida je odmah poveo navijanje.

"O strastvenosti i srčanosti reprezentativca Domagoja Vide stvarno ne treba trošiti riječi. Svoje je vatreno srce i dušu bećarsku dokazivao svakom sekundom svog sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu, a i prvi je, najbučniji, najkonkretniji i najdirektniji bio i svaki put kad se slavilo", piše Slobodna Dalmacija.

809618

Iako su ga posljednjih dana mnogi nazivali "seljačinom", zbog njegovog ponašanja, sada se javila njegova supruga Ivana, koja je na Instagramu objavila sljedeći status:

- To je moj najbolji prijatelj, moj muž, TATA, moja LJUBAV, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, HEROJ, MOJ PONOS!! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj.

Objava je odmah našla put do nježnih ženskih srca.

- Rasplakah se, Ivana... divan tekst! ️ Baš je bećar, veseljak, duša od čovjeka!" - napisala je jedna djevojka ispod objave.

809728

Foto: Pixsell

Ne propustite