KOLINDA OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA ĐOKOVIĆEM: 'Čast mi je što sam ga upoznala'

Kiosk
KOLINDA OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA ĐOKOVIĆEM: 'Čast mi je što sam ga upoznala'
.

Srbijanski teniser uputio je podršku Vatrenim na Svjetskom prvenstvu.

Novak Đoković, srbijanski teniser, rekao da navija za Vatrene (nakon što je Srbija ispala), a Nole nije propustio čestitati Ivanu Rakitiću nakon pobjede Hrvatske nad Danskom. To je užasnulo dobar dio srpske javnosti, ali Novak za to nije mario.

novak-djokovic-loses-miami-open

Danas je na press-konferenciji u Moskvi Ivan rakitić javno zahvalio Novaku Đokoviću i poručio mu da želi da osvoji Wimbledon.

''Mislim da smo prije svega ljudi. To što je jednom bilo moramo na pozitivan način zaboraviti i ostaviti iza sebe '',  rekao je ranije Rakitić, kojem su novinari u Moskvi rekli da su pojedinci u Srbiji Đokovića "nazvali idiotom jer je izjavio da navija za Hrvatsku na SP-u".

hrvatska

Nekoliko sati kasnije Novak je dobio još jednu, pomalo neočekivanu podršku. Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović preko Facebooka poslala je želje za ulazak srpskog tenisača u finale Wimbledona.

rakitic1

''Velikom čovjeku i sportašu, od srca želim ulazak u finale Wimbeldona. Čast mi je da sam ga imala prigodu osobno upoznati u našem Umagu'' - objavila je Grabar Kitarović uz fotografiju koja je nastala tijekom druženja u Umagu.
 

 

Ne propustite