Špica sezone u novootvorenom objektu luksuznog Libertas Rixosa 5* u Dubrovniku!

Kiosk
Špica sezone u novootvorenom objektu luksuznog Libertas Rixosa 5* u Dubrovniku!
-

Jadranski biser, Dubrovnik, grad je čija ljepota očarava cijeli svijet, a jednako je predivna i njegova okolica koju karakteriziraju živopisni pejzaži, bogata mediteranska vegetacija, blaga klima i zanimljiva mala mjesta te otoci. 

9450-4

 

Skriven unutar srednjovjekovnih obrambenih zidina nalazi se Dubrovnik, jedna od najglamuroznijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Iako je danas poznat po cijelom svijetu jer je u njemu snimana ‘Igra prijestolja’, Dubrovnik je već stotinama godina jedan od najsjajnijih bisera Jadrana. Sa svojim tradicionalnim narančastim krovovima, mramornim ulicama, baroknim crkvama i veličanstvenim palačama, grad će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz historiju Dalmacije.

9450-6

Portal za online i grupnu kupovinu CityDeal, donosi vam ponudu: tri noćenja uz uključen POLUPANSION za dvije osobe u superior dvokrevetnoj sobi, uz korištenje saune, bazena, relaxation area i turski hamama, internet  i parking za osobne automobile, po cijeni od 1338 KM!

9450-5

Rixos Libertas Dubrovnik nudi nezaboravno iskustvo odmora uz historijske, kulturne i prirodne ljepote. Okružen uzbudljivim i zanosnim krajolikom Jadranskog mora i očaravajućom historijom Dubrovnika, Rixos Libertas Dubrovnik kombinacija je udobnosti i luksuza. Smještaj u ugodnom i mirnom ambijentu, vrhunska ponuda svjetske kuhinje, elegantan izbor pjenušaca i mnogo više dostupno je tijekom Vašeg odmora iz snova.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i BBI Shopping centru (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš CityDeal.

Ne propustite