Podgora preko CityDeala PO JOŠ BOLJIM CIJENAMA!

Kiosk
Podgora preko CityDeala PO JOŠ BOLJIM CIJENAMA!
-

Podgora je posebno mjesto na Jadranskoj obali koje morate vidjeti i doživjeti barem jednom u životu. Spoj nevjerojatnih kontrasta mora i planine pobuđuje divljenje i stvara poseban osjećaj užitka i uzbuđenja kojim je prožeto vrijeme boravka u tom magično privlačnom kutku Dalmacije. 

Podgora je turistička destinacija za ljude koji žele doživjeti spoj tradicionalnog i modernog ozračja; za ljude koji žele pronaći onaj idealni balans između prirodnih ljepota i suvremenih aktivnosti u turističkoj ponudi. Mnogo je načina na koje možete pronaći svoju oazu užitka u podgorskim darovima.

medora-auri-addition-13

Dva noćenja s polupansionom za dvije osobe, uz korištenje wellness & spa sadržaja u Medora Auri Family Beach Resortu 4* za samo 626 KM preko portala za grupnu kupovinu CityDeal. Ili,dva polupansiona za četiri osobe uz korištenje wellness & spa sadržaja po ekskluzivnoj cijeni od 880 KM! 

bj1a5381-copy

 

 

Hotel Medora Auri idealna je početna tačka za istraživanje zadivljujuće jadranske obale. S pogledom na modro more nalazi se na samo nekoliko koraka od zlatnih plaža. Svaka obala ima svoje srce, a u središtu hrvatske obale, u samom srcu Dalmacije, nalazi se biser Makarske rivijere: mjesto Podgora. To nekadašnje pitoreskno ribarsko selo danas je zanimljiva turistička destinacija za ljetovanje. Podgora je mnogima od prije poznata, a mnogima tek spremna pokazati svoja neotkrivena prirodna blaga, kulturne i povijesne znamenitosti te ponudu koja se svake godine unapređuje novim sadržajima u želji pružanja što savršenijeg odmora svim svojim posjetiteljima.

dji-0185-1501054622

Podgora je malo mjesto smješteno na najljepšem dijelu obale Jadrana - Makarskoj rivijeri. Život je ovdje od uvijek bio i ostao posvećen moru koje možete promatrati dok šećete dugom šetnicom koja se prostire uz najljepše plaže Jadrana. Doživljaj Podgore osjeti se samim dolaskom u mjesto.

 

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i BBI Shopping centru (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš CityDeal.

Ne propustite