Često sanjate da vas netko PROGANJA? Evo šta to znači!

Kiosk
Često sanjate da vas netko PROGANJA? Evo šta to znači!
.

Snovi predstavljaju jasan odraz problema koji nas muče u svakodnevnom životu ili dilema i pitanja s kojima smo suočeni. Ukoliko često sanjate da vas netko proganja, evo šta to može značiti.

san1

Ako vas netko ili nešto vas u snu progoni ili imate osjećaj da bi vam mogao nauditi. To može biti čovjek, životinja ili čudovište. Čini vam se kako je nemoguće pobjeći pa postajete sve uznemireniji.

san2

Koliko god brzo trčali ili se vješto skrivali, progonitelji su uvijek tu, što upućuje na to da je ono što vas progoni zapravo dio vas samih, odnosno odraz nekih situacija u budnom životu koje je potaknula neka osoba ili događaj.

san4

Ono što vas progoni je vaš doživljaj te situacije ili osobe i njegov utjecaj na vašu osobnost. Trebate analizirati progoniteljev lik - on otkriva o kojem je dijelu vaše osobnosti riječ.

nesanica

Ako je u pitanju životinja, poruka može biti vezana uz neki vaš poriv koji teško obuzdajete u javi, a ako je riječ o čudovištu, to upućuje na to da imate neki prirodan i moćan dar koji ne koristite u dovoljnoj mjeri. 

 

Ne propustite