SVI MISLILI DA NOSI TROJKE, ALI ONA RODILA SAMO JEDNU BEBU: Nećete moći vjerovati kad čujete koliko je teška

Mame i bebe
SVI MISLILI DA NOSI TROJKE, ALI ONA RODILA SAMO JEDNU BEBU: Nećete moći vjerovati kad čujete koliko je teška
.

U šabačkom porodilištu rođena je vicešampionska beba u težini, a mama Slađana Maksimović (30) rekorder je u težini rođene djece. Od najmanjeg drugara Teodora je teža više nego duplo, od većine beba i duža za 8 centimetara.

Sa 5 kilograma i 600 grama dobila je vicešampionsku titulu u porodilištu, odlične ocjene, ime jedne carice i neskrivenu radost majke zbog najteže bebe u porodici Maksimović u Krnulama.

''Bila sam velika, svi su mislili da nosim trojke, ali ja sam se borila da budem što aktivnija, više sam jurila sa djecom i sve je izašlo bez problema'' , kaže mama Slađana za RTS.

beba2

Sa četvoro djece na rođenju teške ukupno 20.550 grama Slađana je rekorder među majkama.

''Sve prirodno, bez epidurala, bez tableta za bolove, bez ičega, bez ikakvih komplikacija'', navodi ona.

Prije 12 godina sa 5 kilograma i 250 grama stigao je Dušan, potom najsitnija Katarina sa 4 kilograma i 200 grama, a dvogodišnjoj Milici rođenoj sa 5,5 kilograma, titulu je sada preuzela 100 grama teža Teodora.

beba3

Najkrupnija beba rođena u Šapcu teška je 6 kilograma i 200grama. Bucmasti podmladak u porodilištu nije rijetkost.

''Sve je više majki koje rađaju krupnu decu, ja im čestitam na hrabrosti i najčešće su takvi porođaji prirodnim putem i bez komplikacija'' , navodi dr Dragan Milošević, načelnik odjeljena ginekologije i akušerstva Opšte bolnice Šabac.

beba1

Ne propustite