Očajna majka upozorava sve roditelje: Dijete sam stavila u bazenčić, a onda je počelo da vrišti, OVO NIKADA NEĆU ZABORAVITI

Mame i bebe
Očajna majka upozorava sve roditelje: Dijete sam stavila u bazenčić, a onda je počelo da vrišti, OVO NIKADA NEĆU ZABORAVITI
.

Majka je samo htjela da malo rashladi svoje dijete u bazenu, ali da će joj se ovo desiti nije mogla ni sanjati u najgorim snovima. Znamo da sva djeca vole ljeto, npogotovo zbog toga što mogu da se igraju napolju. Svaki roditelji treba da pazi na opasnosti koje donose visoke temperature.

b

Nekada i nešto bezazleno kao što je brčkanje u dječijem bazenčiću može da ima strašne posljedice, što je nažalost na svom djetetu naučila Dominik Vudžer.

nm4

Sada ova majka pokušava da upozori druge roditelje. Bio je to jako topao dan u San Tan Veliju, Arizona. Temperature su bile preko 40 stepeni Celzijusa, a Dominik je odlučila da rashladi svog sina od 9 mjeseci u dječijem bazenčiću u dvorištu.

m5

Stavila je svog sina u bazenčić i počela da ga puni vodom iz crijeva za dvorište. Dječak je počeo da vrišti čim ga je pogodio mlaz vode. Majka je mislila da plače jer je ljut, inače nije voljeo da mu voda ide u lice.

m1

Ubrzo je shvatila da se radi o nečemu mnogo ozbiljnijem. Koža njenog sina je postala crvena i prekrivena mehurićima na mjestu gdje ga je pogodio mlaz vode.

Ispostavilo se da je voda u crijevu bila zagrijana i njena temperatura je bila oko 65 stepeni Celzijusa. Majka je brzo odvela sina u bolnicu i tokom pregleda, doktori su joj rekli da je zadobio opekotine drugog stepena koje su zahvatale preko 30% njegovog tijela.

U nastavku pogledajte video i podjelite s prijateljima:

 

Ne propustite