Dragi muškarci, bježite što dalje od ovakvih žena

Praktična žena
Dragi muškarci, bježite što dalje od ovakvih žena
Postoje različiti tipovi žena.

Postoje različiti tipovi žena. Međutim, postoje žene s kojima veza ne može potrajati i ne može biti uspješna, nikada. Izbjegavajte takve žene, te ne vjerujte u priču da će se promijeniti zbog vas. 

Nemoralne žene
Naravno s njima ćete se zabaviti. Na samom početku bit će vam kao ni s jednom drugom ženom. Ona će vas često iznenaditi. Ako postoji nova vrsta zabranjene droge, ona će je prva isprobati. Uvijek je uzbudljiva i uzbuđena.

Nemoralna žena je neodoljiva u krevetu, gdje njen nemoral zaista dolazi do pravog izražaja. Nevažno što vi maštali, ona će biti spremna to iskušati. Upravo zbog toga je teško ostaviti takvu ženu. 

Duboko u srcu znate da nikad nećete imati bolji seks nego s njom, također znate da je to jedinstvena prilika da okusite pravo uzbuđenje.

Vežete li se uz ovakvu ženu, uvući će i vas u svoje probleme. Ovakve žene često ostaju na jednom mjestu, te im nije bitno da li ste u pitanju vi ili neki drugi muškarac, zabava im je na prvom mjestu. Za nju niste jedinstveni i posebni, lako će vas zamijeniti. 

Zanesenjakinje
Zanesenjakinja se potpuno daje u sve, bilo da se radi o novoj filozofiji ili zdravoj prehrani. Ona je vidovnjakinja, astrologinja, iscjelitelj, duhovni voditelj – ili bilo što ona u tom trenutku smatra da jest. 

Vjeruje u tarot, horoskope, meditaciju, kristale  iscjeljiteljske sposobnosti glazbe.  Ona vas može privući jer je mistična, otvara vam novu dimenziju, širi pogled. Ali s vremenom će i vas pokušati uvući u svoje „poslove“, a vama će biti sve manje i manje zabavno.

Iako, zanesenjakinje imaju nekih svojih prednosti, npr. ako ne pije alkohol i ne jede meso, vrlo je jeftino s njom izlaziti, ona uvijek dolazi sa skupinom prijatelja i sa svojim izričitim pravilima.

Nikad se vas neće ništa pitati, nećete donositi odluke, morat ćete naučiti slijediti grupu i vjerovati, vjerovati, vjerovati...  Naravno prvi put kad kažete kako vam sve to nema smisla, veza je gotova.

Lolite
Ovakve žene su slatkice, neodoljive, seksi i mlade. Lolita je neodoljiva, tako slatkasta, seksi i tako mlada. U vama vidi učitelja i nadređenog, a vama će se svidjeti ta uloga.

Vi ćete na nju paziti i štititi je od okrutnog svijeta. Ako ste u to povjerovali trebali biste preispitati svoje intelektualne sposobnosti.

U stvari ona je itekako  svjesna svoje seksualne i općenito moći koju ima nad muškarcima i na vama je koristi.  Vjerojatno vas i materijalno iskorištava, ali vama to ne smeta jer vi mislite kako ste dovoljno privlačni, te da vam ni mlađe žene ne mogu odoljeti.

Nije vas briga što drugi govore. U stvari ona će vas sažvakati. Ostavit će vas čim pronađe muškarca koji joj može pružiti veće zadovoljstvo.

Starlete
Ostavljaju vas bez daha, jednostavno prekrasnog izgleda. Starlete su ono zbog čega idete na razne zabave. A ako još želi s vama razgovarati bit ćete u sedmom nebu. 

Izaći će s vama, ali samo ako joj obećate kako ćete je upoznati sa svojim prijateljem poduzetnikom. Ona uvijek traži velike igrače.

Ako i ostane nešto duže s vama, čim upozna bivšeg astronauta, političara ili nogometaša nestat će čim padne mrak.  Naravno vama će se vratiti ujutro.

Ne propustite