Roditelji joj zarađuju milione, ali ona svejedno prodaje limunadu

Dobre priče
Roditelji joj zarađuju milione, ali ona svejedno prodaje limunadu
.

Kćerka Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri Cruise nedavno je viđena u New Yorku kako prodaje limunadu te sama zarađuje džeparac.

suri

Njeni roditelji na tekućim računima imaju milione dolara, ali svoju kćerku odgajaju kao i oni koji nisu rođeni pod tako sretnom zvijezdom.

tommm

Ljubav između 55-godišnjeg glumca i 39-godišnje glumice počela je 2005. godine, a završena je 2012. godine, a na površinu su počeli izlaziti ne tako lijepi detalji koje javnost nije vidjela, a ticala se glumčeve višegodišnje opsjednutosti kontroverznom Scijentološkom crkvom koja je u potpunosti preuzela kontrolu nad njegovim životom, pa tako i brakom sa zvijezdom serije "Dawson's Creek", koja nije imala izbora nego pobjeći što dalje od svega toga s kćerkicom Suri.

suryy

Suri Cruise rođena je u aprilu 2006. godine, a navodno je glumac u potpunosti zanemario brigu o njoj nakon razvoda te s malenom nije fotografisan već pune četiri godine. Istina je kako 12-godišnjakinju u javnosti gotovo uvijek viđamo samo s majkom koja je ljubavnu sreću nakon razvoda pronašla s 50-godišnjim glumcem Jamiejem Foxxom.

tom

A iako zarađuje milione, Katie očito svoju mezimicu želi odgajati podalje od holivudskog glamura, koji često ima vrlo nerealnu sliku o tome kako bi djeca slavnih trebala odrastati. Tako je malena nedavno viđena kako prodaje limunadu na štandu tokom Parade ponosa u New Yorku s prijateljima i dadiljom.

katie1

 

 

 

Ne propustite