Olimpijska planina Jahorina sa CityDealom!

Kiosk
Olimpijska planina Jahorina sa CityDealom!
-

Na najljepšem vidikovcu planine, između jahorinskih vrhova i živopisne doline rijeke Prače, 1620 metara iznad mora nalazi se hotel Bistrica. Hotel je idealno mjesto za organizaciju različitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr.

9320-1

Ponuda koju je za vas pripremio CityDeal u saradnji sa hotelom Bistrica, idealna je za bijeg od svakodnevnice. Ručak uz korištenje bazena i teretane u hotelu Bistrica po cijeni od 19 KM!

Hotel Bistrica je kategorisan sa tri zvjezdice. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgrađenim i rekonstruisanim saobraćajnicama.
Hotel raspolaže sa 140 soba i 4 apartmana što ukupno čini 300 osnovnih i 60 pomoćnih ležaja. Struktura soba je različita (jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem), a sve sobe imaju kupatilo, tv, sat.program i direktnu telefonsku liniju.

9320-3

Boravak na Jahorini iskoristite i za uživanje u panoramskoj vožnji žičarom, korištenju tjubinga-ljetno sankalište i vožnji biciklom.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Ne propustite