DA LI SE SJEĆATE? Nekada nam se smijala sa omota čokolade Seka, a evo šta radi danas

Kiosk
DA LI SE SJEĆATE? Nekada nam se smijala sa omota čokolade Seka, a evo šta radi danas
.

Djevojčica koja nam se nekada smijala na čokoladi "Seka" danas je na Palma de Majorci, a 20 godina je živjela i u Londonu u Velikoj Britaniji. Trenutno se traži posao, ali ističe da joj je sreća na prvom mjestu.Tea Agbaba je krasila omot čokolade Seka od 1988, a među hiljadama djevojčica izabrali su nju jer je uvijek bila nasmijana.

sek
Davne 1988. godine svima nam se s polica smiješila slatka plavokosa djevojčica koja je sa omota čokolade Seka "ušla" u naše domove. Za štampanje omota i prodaju popularne čokolade Seka, svoj lik za ulogu pozajmila je Tea Agbaba, kćerka novinara Gradimira Agbabe. I upravo 1988. godine umjesto crteža, na omot je dospjela njena fotografija.

se1

Ova lijepa djevojčica danas je još ljepša žena koja ima 32 godine i živi i radi na Palma de Majorci.

 

Tea je danas na Palma de Majorci, a 20 godina je živjela i u Londonu u Velikoj Britaniji. Trenutno se traži posao, ali ističe da joj je sreća na prvom mjestu. Mnogo je nostalgična i nedostaje joj Hrvatska i sarma tokom zime. Dodaje da je zadržala jezik i da uvijek osjeća i zna odakle je.

se

"Kao djevojčica sa četiri i po godine sam se naravno igrala. Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima djecu, i ko bi mogao da bude na tim čokoladama, ali su sve vrijeme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta! Znam da se pitala mamu, ali se ne sjećam tačno celog tog procesa. Znam samo da su mi kazali da je to predivna prilika i da su tada svi bili srećni oko mene", prisjeća se Tea vremena iz '88. godine.

se1


"Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila nasmijana, braća su mi uvijek govorila da imam te neke dječje obraze i da ih dan-danas imam. Valjda sam baš bila prava "mala curica", a tog dana je bilo dosta anegdota, što se tiče mene. Prva stvar je to što nisam znala da će biti i Braco, jednostavno sam došla i upoznala ga. Bila sam malo iznenađena, ne samo što imam brata blizanca, nego imam još dva druga brata i kako to da će sada neki nepoznati dečko biti moj braco. Takođe, sjećam da sam se u jednom trenutku sama htjela da uzmem fotoaparat, pa su mi onda objašnjavali da nema mogućnosti da u isto vrijeme budem na fotografiji i da se sama fotografišem, kroz smijeh govori Tea.


Tea nije jedina koja je krasila omot ovih popularnih čokolada. Osamdesetih godina i Braco joj je "pravio društvo". Tea kaže da su i danas u kontaktu.

 

"S Bracom se ne poznajem lično, ali me je pronašao na Fejsbuku pre godinu-dve i sada smo u kontaktu. Čini mi se kao jedan jako simpatičan dečko, djelimo jednu dosta veliku uspomenu", rekla je Tea.

Ne propustite