ŠTA ĆE REĆI MEGHAN NA NOVI POTEZ KRALJICE: Evo šta je sada uradila!

Kiosk
ŠTA ĆE REĆI MEGHAN NA NOVI POTEZ KRALJICE: Evo šta je sada uradila!
.

Po svemu sudeći, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, ostavila je snažan dojam na britansku kraljicu Elizabetu o čemu dovoljno govori poziv na obavljanje novog kraljevskog angažmana u manje od dvije sedmice...

meghan-marklea

Nakon prvog samostalnog angažmana u društvu kraljice Elizabete, koji je uključivao posjet Cheshireu, Meghan Markle već je dodijeljen novi.

meghan-markle-queen-elizabeth-1528972178

Meghan će se tako u utorak, 26. jula, pridružiti kraljici Elizabeti i suprugu na dodjeli nagrada Queen's Young Leader, događanju koje će se održati u Buckinghamskoj palači.

U aprilu ove godine, kraljica Elizabeta princu Harryju dodijelila je titulu ambasadora mladih država članica Commonwealtha, a upravo on postat će domaćin nagradama koje će dodijeliti mladim liderima.

hbz-queen-elizabeth-meghan-markle-moment-of-silence-embed-1528978879

Britanska vladarica s navršenih 26 godina postala je čelnom osobom Commonwealtha, a program Queen's Leaders pokrenut je 2014. godine u čast njezine službe globalnoj mreži koja uključuje 53 zemlje i 2,4 milijarde ljudi, od kojih je 60 posto mlađih od 30 godina.

Dodjela nagrada Queen's Young Leader za Meghan Markle predstavljat će priliku za dodatno učvršćivanje bliskog odnosa stvorenog s 92- godišnjom britanskom vladaricom.

meghan-markle11

Ne propustite